Ένα γλυπτό στο Henry’s σε καλεί να ζήσεις στο Παρόν

Εμπνευσμένο από τις γαλλικές μπρασερί, το Henry’s, η νέα all-day dining πρόταση της Λευκωσίας, επιστρατεύει την Τέχνη για να δημιουργήσει μια σύγχρονη, ολιστική γαστρονομική εμπειρία για τους πελάτες του, χρησιμοποιώντας ένα εκπληκτικό γλυπτό για να αναδείξει την φιλοσοφία του χώρου.

Φέροντας τον τίτλο «Ιn the Now»,  το γλυπτό φιλοτεχνήθηκε από τον εγνωσμένου κύρους καλλιτέχνη Ιγνάτιο Μητροφάνους και αποτελείται από δύο φιγούρες που κοιτάζουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, αντιπροσωπεύοντας το Παρελθόν και το Μέλλον.  Στη μέση τους βρίσκεται μια σφαίρα που συμβολίζει το Παρόν και είναι εκεί που το Henry’s θέλει να βρίσκονται οι πελάτες του, ενθαρρύνοντας τους να κρατήσουν ένα καθαρό μυαλό και να νιώσουν ότι δεν έχει σημασία που ο χρόνος κινείται πάντα. Εκείνο που πραγματικά μετρά είναι να απολαύσουν το Παρόν, την πολύτιμη και φευγαλέα εμπειρία της στιγμής μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Να ζήσουν στο Τώρα.

Το έργο βρίσκεται στο κέντρο του εστιατορίου, λειτουργώντας ως σημείο αναφοράς του, δένοντας αρμονικά με τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του χώρου.

Ο καλλιτέχνης Ιγνάτιος Μητροφάνους γεννήθηκε στη Λευκωσία και η καταγωγή του είναι από το χωριό Λαζανιάς. Η δουλειά του παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στην Αθήνα , ενώ έργα του περιλαμβάνονται στο Εθνικό Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα και σε ιδιωτικές συλλογές στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος περιγράφει τη δουλειά του ως «οργανικό εξπρεσσιονισμό» και μέσα από τις συνθέσεις του εξερευνά τη θεωρία του χάους, τον θάνατο, την προέλευση, καθώς και τη συνείδηση.

 

 

 

Το Henry’s λειτουργεί στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ και αποτελεί τον νέο προορισμό για brunch, μεσημεριανό, δείπνο, αλλά και business meetings και work breaks. Με διεθνή κουζίνα κλασσικών, signature πιάτων και ιδιαίτερες επιλογές από κοκτέιλ και premium drinks έρχεται να επισφραγίσει με την παρουσία του την αναγέννηση της λεωφόρου σήμα-κατατεθέν της Λευκωσίας.

Μάθετε περισσότερα: https://henrys.cy/

Κρατήσεις μέσω τηλεφώνου ή WhatsApp στο +357 22 351 111

 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο