Aioli Caterers … μια ξεχωριστή εταιρεία εστίασης (photos)

H Aioli Catering Ltd είναι μια από τις πιο οργανωμένες εταιρείες εστίασης στην Κύπρο, που ειδικεύεται από το 2015 στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου, όλων των μεγεθών.

Ιδιοκτήτης της και Executive Chef, ο έμπειρος Πανίκος Λουκά, o οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το 1986, έχοντας εργαστεί ως σεφ σε πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και εταιρείες catering.

Η εμπειρία του προσωπικού της Aioli ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και του '90, με πολύτιμες εμπειρίες σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών.

Η Aioli μπορεί να αναλάβει κάθε είδους catering και κάθε είδους μενού, από καθημερινή παράδοση φαγητού σε πακέτο ή μπουφέ σε εταιρικές εκδηλώσεις, σε private πάρτι μέχρι οτιδήποτε άλλο ζητηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, μια τοποθεσία ιδανική για να παρέχει τροφοδοσία σε κάθε πόλη της Κύπρου. Η Aioli εξυπηρετεί πολλές εταιρείες και ιδρύματα σε καθημερινή βάση στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, καθώς και άλλες εταιρείες τροφοδοσίας με τα προϊόντα της.

Στόχος της είναι να διατηρήσει τα υψηλά πρότυπα στις επιχειρήσεις εστίασης και την υγιεινή των τροφίμων σε κορυφαίο επίπεδο.

Με εγγυημένη ποιότητα, ξεχωριστή φροντίδα και σημασία στην λεπτομέρεια, η εταιρεία ετοιμάζει επίσης παραδοσιακά γλυκά εδέσματα και σοκολατάκια, ιδανικά για το σπίτι, τις επισκέψεις σε φίλους, κ.α.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, το οποίο περιλαμβάνει πιστοποίηση HACCP και έχει στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με πελάτες από διάφορους τομείς όπως: Πανεπιστήμιο Κύπρου, P.C Unique Productions Ltd (Party City), Venue City, BODO Ltd, Fletcher Ltd, Live XP Learning Ltd, Food to Impress, Senpolia Ltd, Καταστήματα FoodHaus, Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)), πολυάριθμους σχολικούς συλλόγους πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (παρέχοντας σίτιση σε εκατοντάδες παιδιά καθημερινά), GDA Football Camp, Αθλητικό Κέντρο Σολέας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Γεωργίας, Πρεσβεία των ΗΠΑ, Ελβετική Πρεσβεία και πολλούς άλλους.

 

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα