Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα εβδομάδα με νέες ευκαιρίες ακινήτων από Altamira Real Estate

Νέα εβδομάδα και η Altamira Real Estate παρουσιάζει ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες, οικόπεδα και καταστήματα σε δημοφιλείς περιοχές, όπως το κέντρο της Λευκωσίας, ο Στρόβολος, τα Λατσιά, η Αραδίππου, η Ορόκλινη, ο Μαζωτός και η Πέγεια.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Άγιο Αντώνιο, στο κέντρο της Λευκωσίας, εντοπίσαμε κατάστημα με μεσοπάτωμα στην τιμή των €85.000. Πρόκειται για κατάστημα συνολικής έκτασης 67 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο πενταώροφης πολυκατοικίας μικτής χρήσης. Αποτελείται από ενιαίο χώρο και δωμάτιο στο ισόγειο, ενώ στο μεσοπάτωμα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο. Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Αρχέμου, ξεχωρίσαμε επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €100.000. Το ακίνητο, έκτασης 67 τ.μ., προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας και είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Επιπλέον, στον Άγιο Αντώνιο πωλείται μεγάλο εμπορικό οικόπεδο στην τιμή των €700.000. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 573 τ.μ. και βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των πολυσύχναστων εμπορικών λεωφόρων, Διγενή Ακρίτα και Λάρνακας. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο 49 μέτρα, ενώ με τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα πολυώροφο κτήριο μικτής ή εμπορικής χρήσης καθώς εμπίπτει εντός Ζώνης Εμπορικής ανάπτυξης ΕΖ-α με Συντελεστή Δόμησης 200%.

Στον Στρόβολο, μόλις 100 μέτρα από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €85.000. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του ακίνητο, καθώς από τη μία βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο και στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου και από την άλλη καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητά του.

Σε πολύ καλή τοποθεσία στα Λατσιά, μόλις 540 μέτρα από την υπεραγορά «Αλφαμέγα», ξεχωρίσαμε ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων. Διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 105 τ.μ., μεγάλη αυλή και βοηθητικό κτήριο. Πωλείται στην τιμή των €105.000

Στον Λυθροδόντα εντοπίσαμε κενή κατοικία εντός τριών οικιστικών οικοπέδων, 400 μέτρα από το κέντρο της κοινότητας. Πρόκειται για διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, με εμβαδόν κλειστών χώρων 340 τ.μ., μεγάλο κήπο, χώρους στάθμευσης και βεράντες. Σημειώνεται ότι το ακίνητο πωλείται ως ενιαία μονάδα και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 4.572 τ.μ.. Θεωρείται ιδανική περίπτωση για ιδιοχρησία ή ενοικίαση και απευθύνεται σε μεγάλες οικογένειες. Πωλείται έναντι €440.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στο κέντρο της Αραδίππου πωλείται οικόπεδο στην τιμή των €120.000, με εμβαδόν 628 τ.μ.. Διαθέτει πρόσωπο περί τα 18 μέτρα και υψηλό συντελεστή (120%), γεγονός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημά του. Είναι ιδανικό για ανέγερση διώροφου κτηρίου οικιστικής ή εμπορικής χρήσης και μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες. Στην Αραδίππου ξεχωρίσαμε επίσης, διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, στην τιμή των €60.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθέριας και της οδού Λαέρτη, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 45 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €300/μήνα.

Οικιστικό οικόπεδο στο Μενεού, με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, την Λάρνακα και το αεροδρόμιο, πωλείται στην τιμή των €95.000. Το οικόπεδο έχει πρόσωπο 22 μέτρα επί δημόσιου δρόμου και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, νεαρά ζευγάρια και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στην Ορόκλινη, σε απόσταση 1000 μέτρων από τη λίμνη της περιοχής, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο με 16 μέτρα πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο. Πωλείται στην τιμή των €91.000 και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία. Επιπρόσθετα, στον Μαζωτό, κοντά στο ξενοδοχείο Aldiana και τη θάλασσα, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο το οποίο αποτελεί πολύ καλή επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και πωλείται στην τιμή των €85.000.

Στο Παραλίμνι, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, το ενδιαφέρον κεντρίζει ισόγειο διαμέρισμα το οποίο πωλείται στην τιμή των €65.000. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 62 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

ΠΑΦΟΣ

Διώροφο κτήριο μικτής χρήσης πωλείται στην Κισσόνεργα, μόλις 100 μέτρα από την παραλία. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της περιοχής, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ η άμεση περιοχή του αποτελείται από τουριστικά καταλύματα. Αποτελείται από δύο καταστήματα στο ισόγειο και ένα ημιτελές διαμέρισμα στον όροφο. Το ένα κατάστημα είναι κενό ενώ το άλλο ενοικιάζεται για €400/μήνα. Πωλείται στην τιμή των €350.000.

Σε εξαιρετική τοποθεσία στην Πέγεια πωλείται οικιστικό οικόπεδο μόλις λίγα λεπτά

από το ιστορικό κέντρο του Δήμου, τις Θαλασσινές Σπηλιές και τη δημοφιλή τουριστική περιοχή Coral Bay. Εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 22 μέτρα και χώρου πρασίνου, ενώ είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφου κτηρίου. Πωλείται έναντι €150.000

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα. 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023