6 μοναδικά σπορ ρολόγια από την TAG Heuer στην LVMH Watch Week 2023

Η πρώτη έκθεση ρολογιών του 2023, η 4η Εβδομάδα Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Σιγκαπούρη. Με αυτή την αφορμή η εταιρεία TAG Heuer –μία εκ των τεσσάρων ελβετικών οίκων που συμμετείχαν στην έκθεση– έκανε τα αποκαλυπτήρια έξι νέων ρολογιών.

Είναι όλα σπορ, με εμβληματικό design εμπνευσμένο από τον κόσμο της ταχύτητας και των αγώνων αυτοκινήτου και προικισμένα με τεχνολογικές καινοτομίες. Ένα επετειακό Carrera, ένας χρονογράφος Monza, ένα avant-garde Aquaracer και τρία Connected συνθέτουν τη λίστα των νέων μοντέλων.

TAG HEUER Carrera Chronograph 60th Anniversary Edition 

Το 2023 η TAG Heuer γιορτάζει μία σημαντική επέτειο: τα 60 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού της μοντέλου Carrera. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση 600 κομματιών. Ο Carrera Chronograph 60th Anniversary είναι μία πιστή αναπαραγωγή του ιστορικού Heuer Carrera 2447 SN, του διαχρονικού ρολογιού που φέρει την υπογραφή του Jack Heuer. Τόσο το πρωτότυπο όσο και ο σύγχρονος απόγονός του διακρίνονται από την κλασική, κομψή σχεδίαση, την υψηλή μηχανική αξιοπιστία και το vintage αισθητικής ευανάγνωστο καντράν τύπου «panda» με την ασημί πλάκα σε μοτίβο ηλιακών ακτίνων, τους μαύρους μετρητές και το ρετρό λογότυπο Heuer Carrera

TAG HEUER Monza Flyback Chronometer

Ως η σύγχρονη διατύπωση ενός all-time-classic μοντέλου, ο νέος χρονογράφος Monza είναι τουλάχιστον συναρπαστικός. Είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ρολόγια της TAG Heuer, μίας ελβετικής εταιρείας με τουλάχιστον 160 χρόνια ιστορίας, και διακρίνεται από τα «αγωνιστικά» του γονίδια. Πρόκειται για μία ειδική έκδοση με κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών από ανθρακόνημα, ένα υλικό εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό. Το ρολόι προσφέρει τρεις βασικές λειτουργίες που είναι πολύτιμες στους οδηγούς αγώνων: χρονογράφο, ταχυμετρική κλίμακα και σφυγμόμετρο. Το εντυπωσιακό skeleton καντράν έχει δύο μετρητές χρονογράφου και αποκαλύπτει μέρος του αυτόματου μηχανισμού Calibre Heuer 02 Flyback, ο οποίος δημιουργείται in-house και φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

TAG HEUER Aquaracer Professional 200 Solargraph

Τον Απρίλιο του 2022, στην έκθεση Watches and Wonders της Γενεύης, η TAG Heuer είχε παρουσιάσει το πρωτοποριακό Aquaracer Solargraph, ένα μοντέλο που αντλεί ενέργεια από τον ήλιο. Τώρα η ελβετική εταιρεία επανέρχεται με μία νέα εκδοχή του από τιτάνιο, υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό, ελαφρύ και υποαλλεργικό. Στο εσωτερικό του κρύβει και πάλι τον καινοτόμο solar μηχανισμό TH50-00.

TAG HEUER Connected Calibre E4 42 mm Golf Edition

Το 2015 η TAG Heuer ήταν η πρώτη εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας που παρουσίασε ένα connected ρολόι πολυτελείας. Το 2018 είχε παρουσιαστεί στην αγορά το πρώτο Connected που ήταν αφιερωμένο στο άθλημα του γκολφ. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή του με ανανεωμένες ψηφιακές δυνατότητες και μικρότερη διάμετρο κάσας στα 42 χιλιοστά. Προσφέρει άνευ προηγουμένου πλεονεκτήματα στους λάτρεις του γκολφ και επιπλέον είναι το ελαφρύτερο ρολόι που έχει κατασκευάσει ποτέ η TAG Heuer.

TAG HEUER Connected Calibre E4 Black Titanium 42 mm

Το δεύτερο μοντέλο Connected ξεχωρίζει για την σπορτίφ και συνάμα κομψή all-black αισθητική του. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο βαθμού 2 με αμμοβολημένη ματ μαύρη επίστρωση DLC (Diamond Like Carbon). Ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι μία τέλεια επιλογή για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής. Έχει το χαρακτηριστικό design ενός χρονογράφου, με μαύρη περιστρεφόμενη κορώνα και ασορτί μπουτόν για εύκολη περιήγηση σε διάφορες εφαρμογές και προσφέρει μία υψηλής ποιότητας ψηφιακή εμπειρία με πλούσια γκάμα προσόψεων και επιλογές εξατομίκευσης.

TAG HEUER Connected Calibre E4 Sport Edition 45 mm

 

Με την κυκλοφορία ενός αναθεωρημένου λογισμικού στα μέσα Φεβρουαρίου, η TAG Heuer λανσάρει μία νέα εφαρμογή Trail & Hiking για δρομείς και πεζοπόρους που λατρεύουν την ορειβασία. Τη νέα Sport Edition του TAG Heuer Connected χαρακτηρίζει ένας καινούριος τύπος λουριού, ιδιαίτερης σπορτίφ αισθητικής, ο οποίος προσφέρει άνεση στον καρπό του χεριού. Είναι από μαύρο καουτσούκ με ένα δίχτυ σε έντονο χρώμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει καλύτερα. Επιπλέον διαθέτει κούμπωμα με περόνη ώστε να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε μέγεθος καρπού.

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς: A. Stephanides Luxury Goods Ltd. Τις συλλογές ρολογιών Tag Heuer μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα A. Stephanides Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία +357 22757929, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός +357 25587949

https://www.instagram.com/stephanidesluxurygoods/

https://www.facebook.com/StephanidesLuxuryGoods/

https://www.stephanides.com/

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου