Οι υποψήφιοι στην κατηγορία επιχειρηματική καινοτομία

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. 

  • Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ

Η εταιρεία έχει εγκαινιάσει το Neolaw.ai, μια νομική πλατφόρμα που λειτουργεί ως βάση δεδομένων, σύστημα δημιουργίας εγγράφων και αυτοματοποιημένη υπηρεσία παροχής συμβουλών, καινοτομώντας στον δικηγορικό κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: 

Με εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του κυπριακού και ευρωπαϊκού δικαίου, η εταιρεία περιλαμβάνεται στις μεγαλύτερες του κλάδου της στην ευρύτερη περιοχή, καθώς έχει ανέλθει στην κορυφή των κατατάξεων (tier 1) των σημαντικότερων οίκων αξιολόγησης για την Κύπρο. Απασχολεί περισσότερους από 150 δικηγόρους και φορολογικούς συμβούλους σε γραφεία σε Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο, Πράγα, Κίεβο, Βρυξέλλες και Βουδαπέστη.

  • Apella Games

Από τη δημιουργία της το 2020, η Apella Games καθόρισε ως στόχο να εξελιχθεί σε καινοτόμο και κορυφαίο στούντιο παραγωγής free-to-play παιχνιδιών, ώστε να καθιερωθεί ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες εταιρείες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών στην Κύπρο.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε με επιτυχία τον πρώτο της τίτλο Massively Multiplayer Online (MMO) Game, με στόχο τη δημιουργία εσόδων εντός του πρώτου τριμήνου του 2023 και περίπου €200 εκατ. στα επόμενα πέντε χρόνια. Η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας των παικτών και η μακροπρόθεσμη στρατηγική για διεύρυνση των δεξιοτήτων και προώθηση της καινοτομίας στο νησί, περιλαμβάνονται επίσης στους στόχους της εταιρείας, η οποία εργοδοτεί πέραν των 50 ατόμων.

  • eBOS Technologies

Η eBOS Technologies είναι μια καινοτόμος, πελατοκεντρική, αμιγώς κυπριακή εταιρεία πληροφορικής, που παρέχει τεχνολογικά προηγμένες επιχειρηματικές λογισμικές λύσεις σε επιχειρήσεις, σε παγκόσμια βάση, την τελευταία εικοσαετία.

Πρόκειται για οργανισμό RegTech και FinTech, με πελατολόγιο πέραν των 750 επιχειρήσεων, που απασχολεί 60 άτομα. Βασικό προϊόν της είναι η σουίτα υπηρεσιών WiseBOS, που είναι χτισμένη σε τεχνολογίες αιχμής και παρέχει πληθώρα σύγχρονων επιχειρηματικών λύσεων.

Η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ των κυπριακών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα και στις 10 πρώτες ΜμΕ παγκοσμίως στο πιο φιλόδοξο πρόγραμμα της ΕΕ, Ορίζοντας Ευρώπη 2021-2027, για έρευνα και καινοτομία συνολικού προϋπολογισμού €96 δισ.

  • Medicover Genetics (προηγουμένως NIPD Genetics)

Πρόκειται για μια κορυφαία καινοτόμο εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, η οποία σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Μέσω της ιδιόκτητης τεχνολογικής πλατφόρμας της προσφέρονται εξετάσεις, όπως, ο προγεννητικός έλεγχος, η υγρή βιοψία αλλά και εργαστηριακά προϊόντα και λύσεις σε εξωτερικά κλινικά εργαστήρια. Η Medicover Genetics προσφέρει καινοτόμες γενετικές εξετάσεις σε περισσότερες από 30 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Επιπλέον, έχει κατοχυρώσει, μέχρι σήμερα, 130 πατέντες σε περισσότερες από 27 χώρες.

  • Naga Pay

Η Naga Pay δημιούργησε μια καινοτόμο εφαρμογή τραπεζικών συναλλαγών και επενδύσεων μέσω κινητού τηλεφώνου, που επιτρέπει στον χρήστη να ξοδεύει, να αποταμιεύει, να συναλλάσσεται και να επενδύει σε μια ενιαία πλατφόρμα. Είναι, επίσης, δυνατή η πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες τόσο σε ευρώ όσο και σε άλλα νομίσματα. Η εφαρμογή Naga Pay δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των συναλλαγών, διαχείρισης κι ελέγχου του λογαριασμού και του υπολοίπου πάντα μέσω του smartphone.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας