Powered by

Parimatch Tech: Στους «50 leaders of Change» του Reuters

H Parimatch Tech ανακηρύχθηκε ένας από τους 50 Leaders of Change του Reuters. Σε ένα μακροχρόνιο project που ξεκίνησε πέρσι και αναδεικνύει παγκόσμιες εταιρείες που πρωτοπορούν προς ένα νέο «αύριο», η εταιρεία έγινε επιλογή του συντάκτη, μέσα από μια σειρά με βίντεο – ντοκιμαντέρ, για να αναδείξει την καινοτομία, την τεχνική εστίαση και την βιωσιμότητα της σύγχρονης διαδικτυακής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας.

Μάθετε περισσότερα για την αναγνωρισμένη εταιρεία από το Reuters, την ιστορία της και την διαδικασία μετασχηματισμού της σε GR8 Tech.

Είναι ένα επίτευγμα από μόνο του, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο πλαίσιο στο οποίο βρέθηκε η εταιρεία το τελευταίο έτος. Μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η εταιρεία, καθώς και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή προέρχονται από την Ουκρανία, αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις πρωτοφανούς κλίμακας. Ωστόσο, διατηρώντας την απαραίτητη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, η Parimatch Tech έλαβε διάφορα μέτρα που της επέτρεψαν να αποκτήσει δυναμική παρά τον πόλεμο και τις προκλήσεις του.

Έξοδος από τις αγορές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας

Μόλις ξεκίνησε η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το εποπτικό συμβούλιο της Parimatch Tech αποφάσισε να αποσύρει το franchise από την επιτιθέμενη χώρα. Η διαδικασία απόσυρσης από την αγορά ολοκληρώθηκε στις 26 Μαρτίου με την πλήρη αποσύνδεση της πλατφόρμας Parimatch από τη Ρωσία. Λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι, επίσης ολοκληρώθηκε η έξοδος της Parimatch Tech από την αγορά της Λευκορωσίας με την πώληση της τοπικής επιχειρηματικής μονάδας και τη διακοπή όλων των σχέσεων.

Επαναπροσδιορισμός των στρατηγικών στόχων

Η γενική κατάσταση στην παγκόσμια αγορά, δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με το τι περιμένει την εταιρεία στη συνέχεια. Η Parimatch Tech επιτάχυνε την υλοποίηση των μακροχρόνιων σχεδίων της να εισέλθει στον κλάδο B2B και κατά τη διάρκεια του έτους παρουσίασε μια σειρά προϊόντων που ήταν έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες της:

  • Πλατφόρμα iGaming, η οποία είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ανατολική Ευρώπη και διαχειρίζεται με επιτυχία εκατομμύρια ενεργούς παίκτες,
  • Το franchise της Parimatch που παρέχει πρόσβαση στην κορυφαία πλατφόρμα του brand, το φημισμένο όνομα και έναν εντυπωσιακό κατάλογο παγκόσμιων συνεργασιών,
  • Το BaaS, ή Business as a Service, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Parimatch Tech, την τεχνογνωσία του κλάδου και την αριστεία της διαχείρισης.

Η συμμόρφωση του προϊόντος με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα επιβεβαιώθηκε με τα πιστοποιητικά GLI19 και GLI33 από τα Gaming Laboratories International (GLI). Η πλατφόρμα συμπεριλήφθηκε δύο φορές στη βραχεία λίστα για σημαντικά βραβεία του κλάδου: SBC Awards (Πλατφόρμα της χρονιάς) και EGR Operator Awards (Κατηγορία εσωτερικού προϊόντος).

Υποστήριξη της ανθεκτικότητας της Ουκρανίας

Όλα τα επιτεύγματα του 2022 θα ήταν αδύνατα να υλοποιηθούν χωρίς τους ανθρώπους μας που, παρά τον πόλεμο, επέδειξαν φανταστικές επιδόσεις σε διάφορους τομείς. Η υποστήριξη της Ουκρανίας και των Ουκρανών, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων της εταιρείας, αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο των προσπαθειών της Parimatch Tech κατά το περασμένο έτος.

Τον Μάιο, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο γραφείο στην Πράγα της Τσεχικής Δημοκρατίας, το οποίο όχι μόνο συνέβαλε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη, αλλά και παρείχε την απαραίτητη υποστήριξη σε όλους τους εκτοπισμένους λόγω του πολέμου εργαζόμενους σε όλη την Ευρώπη. Το 2022, το γραφείο της Πράγας αυξήθηκε από δέκα άτομα σε περισσότερους από 65 υπαλλήλους.

Η Parimatch Tech έφερε στη διεθνή σκηνή του Web Summit 2022 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, συζητήσεις με επίκεντρο την Ουκρανία. Η ανθεκτικότητα των ουκρανικών επιχειρήσεων και οι ιστορίες επιτυχίας τους παρά τον πόλεμο αποτέλεσαν, για άλλη μια φορά, πηγή έμπνευσης και γνώσης για περισσότερους από 70.000 συμμετέχοντες στο Web Summit.

Από τις πρώτες ημέρες της εισβολής, η Parimatch Tech και οι άνθρωποί της έχουν βοηθήσει την Ουκρανία στον αγώνα της για ελευθερία: μέσω δωρεών, εθελοντισμού, συντονισμού εταιρικών φιλανθρωπικών προγραμμάτων και του έργου του Parimatch Foundation. Το Parimatch Foundation, το οποίο προηγουμένως επικεντρωνόταν σε εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα για παιδιά, πρόσθεσε προγράμματα που αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά από Ουκρανία να επιβιώσουν από τον πόλεμο, να φτάσουν σε ασφαλές μέρος και να φροντίσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Το 2022, πάνω από 600 πολίτες απομακρύνθηκαν από τις πληγείσες από τον πόλεμο περιοχές, παρασχέθηκαν περισσότεροι από 60 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας και πάνω από 1 εκ. ευρώ διατέθηκαν για τη βοήθεια των θυμάτων του πολέμου.

Αυτή η βιώσιμη προσέγγιση, καθώς και ο ισχυρός τεχνολογικός πυρήνας και η εστίαση στην επιτυχία των επιδόσεων αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες για να γίνει η Parimatch Tech ένας από τους «50 leaders of Change» του Reuters. Η εταιρεία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής και τους κοινωνικούς σκοπούς της για να οδηγήσει τη βιομηχανία στο βιώσιμο τεχνολογικό της μέλλον - τώρα ως GR8 Tech.

Η GR8 Tech είναι μια νέα B2B iGaming εταιρεία στην οποία εξελίχθηκε η Parimatch Tech στις 25 Ιανουαρίου 2023. Ως διάδοχος της Parimatch Tech, η GR8 Tech συνεχίζει να μεταφέρει το πνεύμα, το πάθος για τις τεχνολογίες, την ευελιξία, τις αξίες και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης. Είναι ήδη σαφές ότι το 2023 θα είναι η χρονιά των σημαντικών αλλαγών, αν και μόλις πέρασε ο Ιανουάριος.

«Η σημερινή αγορά B2B iGaming είναι αρκετά κορεσμένη με προσφορές, αλλά στερείται σε μεγάλο βαθμό συνοχής, ευκολίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Το ταξίδι μας στο B2B έχει ξεκινήσει και είμαστε εδώ για να θέσουμε ένα νέο πρότυπο για το τι σημαίνει ένα εξαιρετικό προϊόν. Η GR8 Tech συνθέτει εξατομικευμένες λύσεις παιχνιδιών σχεδιασμένες να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στα μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας έτσι στους συνεργάτες μας την ελευθερία της μελλοντικής σκέψης και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Και αυτό είναι GR8!" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της GR8 Tech, Evgen Belousov.

Σχετικά με την GR8 Tech

Η GR8 Tech είναι ένας διεθνής πάροχος B2B με πλήρη τεχνολογική κάλυψη για καθιερωμένες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στοιχήματος, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πλατφόρμας iGaming, του franchise της επωνυμίας Parimatch και προσφορών Business-as-a-Service για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η τεχνογνωσία της GR8 Tech στη βιομηχανία της παροχής υπηρεσιών στοιχήματος βασίζεται στην 29ετή εμπειρία λειτουργίας και στην κληρονομιά της επωνυμίας Parimatch. Η πλατφόρμα GR8 Tech χειρίζεται εκατομμύρια ενεργούς παίκτες της Parimatch και παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές της για την ανάπτυξη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στοιχήματος παγκοσμίως. Και για όσους σχεδιάζουν να εισέλθουν στην αγορά παροχής υπηρεσιών στοιχήματος, έχουμε μια μοναδική προσφορά Business-as-a-Service με έτοιμες τεχνολογικές λύσεις, υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την έναρξη και τη λειτουργία της νέας σας επιχείρησης.

Δειτε Επισης

Κυβερνοασφάλεια: Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις
Jinius: Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες
Ν. Γιάλλουρος: Αν χάσουμε την κυβερνοασφάλεια, θα χάσουμε τα πάντα
Π. Παντζαρής: Αυξητική η τάση τηλεπικοινωνιακής απάτης
Π. Λιβανός: Τι κάνει έναν οργανισμό «κατάλληλο για το μέλλον»
Ι. Χαραλάμπους: Τι πρέπει να περιέχει η δικτυακή αρχιτεκτονική ασφάλειας δικτύου
Γ. Μετζάκης: Ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας οι ΜμΕ
Ν. Ιωάννου: Τι μέτρα να πάρουν οι ΜμΕ για προστασία από κυβερνοεπίθεση
Στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη ο Υφυπουργός Καινοτομίας
Ετήσια αύξηση 8% στα ετήσια καθαρά κέρδη της China Mobile το 2022