Όλοι οι ασθενείς τυγχάνουν περίθαλψης στον ΟΚΥΠΥ ανεξαρτήτως θαλάμου

Η υψηλή πληρότητα που παρατηρείται αυτή την περίοδο στα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ οφείλεται αφενός στην έξαρση των ιογενών και άλλων λοιμώξεων και αφετέρου στο γεγονός ότι ο Οργανισμός δεν αρνείται σε κανέναν ασθενή την απαιτούμενη περίθαλψη όταν αυτή χρειάζεται.

Τα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, διαθέτουν δομημένες Κλινικές για την κάθε ειδικότητα ξεχωριστά και αποστολή του Οργανισμού ήταν και παραμένει η φροντίδα όλων όσων το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία διάκριση.

Σε περιπτώσεις, που λόγω της αυξημένης ζήτησης, δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε μία κλινική, ο ασθενής που χρήζει άμεσης ενδονοσοκομειακής φροντίδας υγείας, τοποθετείται σε διαθέσιμη κλίνη της πιο καταλληλότερης Κλινικής, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα ιατρικά κριτήρια, όπως η σοβαρότητα της κατάστασης, το είδος της ασθένειας, κατά πόσον το περιστατικό είναι μολυσματικό, η υποδομή και ο εξοπλισμός, καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού.

Τα περιστατικά, τα οποία βρίσκονται στην διασπορά, παραμένουν υπό την ευθύνη της εισάγουσας κλινικής, δηλαδή εάν είναι παθολογικό περιστατικό, είναι υπό την ευθύνη και την παρακολούθηση των ιατρών Παθολόγων και η προσπάθεια είναι στο να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στο θάλαμο της εισάγουσας κλινικής.

Όλοι οι θάλαμοι των νοσοκομείων του ΟΚΥΠΥ είναι άρτια στελεχωμένοι με προσωπικό που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να φροντίζει όλους τους ασθενείς και δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα στην παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας, ούτε κινδυνεύει περισσότερο η ζωή ασθενών που βρίσκονται στην διασπορά.

Καταληκτικά, με την σωστή διαχείριση των ασθενών σε θαλάμους εντός του Νοσοκομείου, ο Οργανισμός διασφαλίζει ότι κανένας ασθενής δεν μένει χωρίς την απαιτούμενη περίθαλψη, ανεξαιρέτως του θαλάμου του οποίου βρίσκεται.

Δειτε Επισης

Εναρκτήρια Διάλεξη της Καθηγήτριας Χρυσούλας Θώδη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Μ. Λουκαΐδης: Τα τρία «Σ» του λιανικού εμπορίου (video)
Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Μαρίνα Γεραλή: Κρατώντας ζωντανή την τέχνη της βιβλιοδεσίας (video)
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας