Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Πέντε κορυφαία επενδυτικά ακίνητα με υψηλές αποδόσεις από την Elit Blue

Η Elit Blue παρουσιάζει μια σειρά εξαιρετικών επενδυτικών ευκαιριών, η οποία περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία, που βρίσκονται σε στρατηγικές τοποθεσίες στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα.

Η Κύπρος, ως πόλος έλξης για επενδύσεις και επιχειρηματική δραστηριότητα, προσελκύει τα τελευταία χρόνια επιχειρήσεις και επενδυτές από όλο τον κόσμο. Προσφέρει ευκαιρίες για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ραγδαία η ζήτηση για εμπορικά ακίνητα.

Λευκωσία:

Καταστήματα στην Λεωφόρο Προδρόμου, Άγιοι Ομολογητές.

Μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της Λευκωσίας, στους Αγίους Ομολογητές, προσφέρονται δύο ισόγεια καταστήματα με εξαιρετική προβολή. Και τα δύο καταστήματα είναι πλήρως ενοικιασμένα με μακροχρόνιες μισθώσεις.

Έχουν εμβαδόν 750 τετραγωνικών μέτρων, χωρισμένο σε 484 και 266 τετραγωνικά μέτρα αντίστοιχα.

Ζητούμενη Τιμή: €2.250.000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

2

Εμπορικό Κτήριο στη Λεωφόρο Τζον Κένεντυ, Στροβόλος

Αυτόνομο, στρατηγικής τοποθεσίας εμπορικό κτήριο 4ων ορόφων στον Στρόβολο προσφέρει ένα συνδυασμό γραφειακών και εμπορικών χώρων, καλύπτοντας συνολικά 1.159 τετραγωνικά μέτρα. Το κτήριο βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της Λευκωσίας και τον κύριο αυτοκινητόδρομο, σε κοντινή απόσταση από σημαντικά ορόσημα, όπως τα κεντρικά γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας και τα κεντρικά γραφεία της KPMG.

Οι άνω όροφοι είναι εξοπλισμένοι για γραφειακή χρήση, ενοικιασμένοι επί του παρόντος και παρέχουν αξιόπιστη πηγή εισοδήματος. Από τα καταστήματα στο ισόγειο, το ένα είναι ενοικιασμένο, ενώ το άλλο, μετά από ανακαίνιση, παραμένει κενό, δίνοντας την δυνατότητα ενοικίασης ή ιδιόχρησης.

Ζητούμενη Τιμή: €5,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

3

Γραφειακός Χώρος στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη, Λατσιά

Γραφειακός χώρος που βρίσκεται στα Λατσιά, και που προσφέρει μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία λόγω της εξαιρετικής συνδεσιμότητας και της ποιότητας κατασκευής του. Αποτελείται από τρεις ορόφους γραφείων εμβαδού 3.224 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται εντός του κτηρίου του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Κύπρου. Είναι πλήρως ενοικιασμένο.

Ζητούμενη Τιμή: €7,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

4

Λεμεσός :

Εμπορικό Κτήριο στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, Μέσα Γειτονιά:

Αυτόνομο κτήριο 5 ορόφων στη Μέσα Γειτονιά το οποίο συνδυάζει χώρους γραφείων στους άνω ορόφους με εμπορικούς χώρους στο ισόγειο, όλοι πλήρως ενοικιασμένοι. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή, τον κύριο αυτοκινητόδρομο, το οικονομικό κέντρο της πόλης και τον παραλιακό.

Το ολικό εμβαδόν ανέρχεται σε 3.214 τετραγωνικά μέτρα το οποίο κατανέμεται σε 2.154 τετραγωνικά μέτρα χώρου γραφείων, 508 τετραγωνικά μέτρα εμπορικού χώρου και 554 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικών/κοινών χώρων.

Ζητούμενη Τιμή: €9,250,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

5

Λαρνακα:

Αpart-Hotel στην Οδό Αμαζονίου, Ορόκλινη:

Παραθαλάσσιο ξενοδοχείο apart-hotel με 27 δωμάτια, διαθέσιμο με κενή κατοχή. Το κτήριο έχει άδεια δόμησης για έναν επιπλέον όροφο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει άλλα 7 επιπλέον δωμάτια.

Το ξενοδοχείο παρέχει χώρο γυμναστήριου, δωμάτιο πλυντηρίου, κοινόχρηστη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας, καθώς και εξωτερικό μπαρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στον κύριο αυτοκινητόδρομο και απέχει μόλις 8 λεπτά από το κέντρο της Λάρνακας. Το ξενοδοχείο αυτό εκτείνεται σε μια έκταση 3.214 τετραγωνικών μέτρων, με όλα τα δωμάτια να κυμαίνονται μεταξύ 42-45 τετραγωνικών μέτρων.

Ζητούμενη Τιμή: €4,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

6

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Elit Blue.

Δειτε Επισης

Καταθετικά προϊόντα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Κρις Θεοφιλίδης: Η αναπτυξιακή πορεία της Celestyal και οι προοπτικές του τομέα της κρουαζιέρας
Γιώργος Γεωργίου: Ο AMCHAM, οι αμερικανικές επενδύσεις, η βίζα και οι απευθείας πτήσεις με ΗΠΑ
Τζούλι Φίσερ: Ελκυστική αγορά για αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας η Κύπρος-Τι διαβεβαίωσε τον Χριστοδουλίδη
Μηδενική ανοχή σε πρακτικές που εκθέτουν την Κύπρο και δράσεις αποκατάστασης της φήμης της χώρας
Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Προϋπολογισμός 2024: Πρόσθετες πιστώσεις, μειώσεις και μεταφορές προτεινόμενων πιστώσεων
Συστάσεις και εισηγήσεις Δημοσιονομικού Συμβουλίου στην Κυβέρνηση-Οι κίνδυνοι και η ανησυχία