Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα εβδομάδα, νέα ακίνητα από την Altamira Real Estate

Για ακόμα μια εβδομάδα η Altamira Real Estate παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικά ακίνητα, σε προνομιακές περιοχές της Κύπρου, όπως οι Άγιοι Ομολογητές, το Καϊμακλί, ο Στρόβολος, τα Περβόλια και το Παραλίμνι.

Οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν καταστήματα, διαμερίσματα και κατοικίες που ικανοποιούν πληθώρα επενδυτικών αναγκών. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαμέρισμα στα Λατσιά

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει μοναδικό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στα Λατσιά, το οποίο πωλείται προς €280.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Κέντρο Υγείας Λατσιών και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 226 τ.μ.. Αποτελείται από κουζίνα, πλυσταριό, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία και μπάνιο, ενώ διαθέτει επίσης αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης.

Ενοποιημένο κατάστημα στους Αγ. Ομολογητές

Σε κεντρικό σημείο επί της λεωφόρου Αγίων Ομολογητών και σε πολύ κοντινή απόσταση από το Προεδρικό Μέγαρο, εντοπίσαμε δυο ενοποιημένα καταστήματα. Το ενιαίο κατάστημα είναι κενό, απολαμβάνει όλα τα οφέλη μιας εμπορικής τοποθεσίας και πωλείται στην τιμή των €120.000. Με εσωτερικό εμβαδόν 72 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από χώρο εξυπηρέτησης πελατών, γραφείο, αποχωρητήριο, κουζίνα και μεσοπάτωμα.

Διαμέρισμα στο Καϊμακλί

Κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Frederick στο Καϊμακλί, στην τιμή των €90.000. Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 95 τ.μ., είναι ιδανικό για φοιτητές και αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και μπάνιο. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης.

Ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε σε μια εξαιρετική περιοχή, μόλις λίγα μέτρα από τις πολυσύχναστες λεωφόρους Λεμεσού και Αρμενίας, στην τιμή των €100.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 125 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Κατοικία στο Δάλι

Στο Δάλι, ξεχωρίζει κενή ανεξάρτητη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και είναι τοποθετημένη σε οικόπεδο με έκταση 502 τ.μ.. Η κατοικία πωλείται στην τιμή των €310.000, ενώ διαθέτει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 240 τ.μ. και επιπλέον υπόστεγο 190 τ.μ.. Στο ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο, ενώ στο υπερυψωμένο επίπεδο από τρία υπνοδωμάτια.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στα Περβόλια εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, στην τιμή των €70.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στο κέντρο της κοινότητας, το διαμέρισμα έχει καλή πρόσβαση στις όμορφες παραλίες της περιοχής αλλά και τις γύρω κοινότητες. Με συνολικό εμβαδόν 76 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας/σαλονιού/τραπεζαρίας, μπάνιο, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα, καθώς και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Στο Παραλίμνι, μόλις λίγα μέτρα από την πολυσύχναστη λεωφόρο Πρωταρά, πωλείται κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς €65.000. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της περιοχής και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο, με συνολικό εμβαδόν 86 τ.μ.. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα ξεχωρίζει στο Φρέναρος, προς €160.000. Ιδανικά τοποθετημένη σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας, η κατοικία, συνολικού εμβαδού 132 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Τέλος, στην κοινότητα Αυγόρου, εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία, στην τιμή των €75.000. Τοποθετημένη στο κέντρο του Δήμου, μόλις λίγα μέτρα από τον συνδετικό δρόμο Αυγόρου - Φρενάρους, η κατοικία εφάπτεται της οδού Γρίβα Διγενή. Το ακίνητο έχει εσωτερικό εμβαδόν 108 τ.μ. και είναι τοποθετημένο σε οικόπεδο έκτασης 644 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Άνοιξε τον δρόμο για προσέλκυση ταλέντων η Βουλή-Αλλάζει το πλαίσιο για τις πολιτογραφήσεις
Παράταση ενός έτους σε κίνητρα και ελαφρύνσεις προς ώθηση των αναδιαρθρώσεων δανείων
Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Emirates: Πρώτη δοκιμαστική πτήση παγκoσμίως με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο
Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς
To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»
Altamira Real Estate: Η μεγαλύτερη εκστρατεία της χρονιάς είναι γεγονός
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)