Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Eurobank Κύπρου στήριξε το έργο του Ραδιομαραθωνίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ραδιομαραθώνιος 2023, μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες στην Κύπρο, η οποία συμπληρώνει φέτος 32 χρόνια αδιάληπτης προσφοράς. Η Eurobank Κύπρου, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της κυπριακής κοινωνίας, υποστήριξε έμπρακτα τη φετινή διοργάνωση ως χάλκινος χορηγός.

Πέρα από την οικονομική στήριξη που παρείχε, η Eurobank Κύπρου συμμετείχε ενεργά και στις προσπάθειες συλλογής χρημάτων για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, η οποία κορυφώθηκε το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα, πέραν των 60 μελών του ανθρώπινου δυναμικού της Τράπεζας στελέχωσαν περίπτερα συλλογής χρημάτων παγκύπρια, συνεισφέροντας εθελοντικά και ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους χιλιάδες άλλους εθελοντές γι’ αυτό τον τόσο σημαντικό σκοπό.

Η σημασία της φετινής διοργάνωσης ήταν ακόμα πιο μεγάλη, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο κατά την οποία οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού αντιμετωπίζουν αυξημένες οικονομικές δυσκολίες και η στήριξη τόσο της Πολιτείας όσο και του καθενός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για κάθε συνάνθρωπό μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου, κ. Μιχάλης Λούης, δήλωσε σχετικά: «Είναι με μεγάλη υπερηφάνεια που στηρίξαμε και συμμετείχαμε ενεργά σε μια διοργάνωση-θεσμό, η οποία εδώ και δεκαετίες κάνει τις ζωές συνανθρώπων μας, που το έχουν πραγματική ανάγκη, καλύτερες. Απώτερος στόχος μέσα από αντίστοιχες πρωτοβουλίες δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διαμόρφωση συνθηκών ενσωμάτωσης για κάθε συνάνθρωπο και κάθε συμπολίτη μας, όπως επίσης και η ενδυνάμωση και εδραίωση πανανθρώπινων αξιών στην κυπριακή κοινωνία, όπως ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση. Από τη δική μας πλευρά, ως Eurobank Κύπρου, θα συνεχίσουμε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, να παρέχουμε τη στήριξή μας στην κυπριακή κοινωνία, με κάθε δυνατό τρόπο».

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023