Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στην παρουσία ΥΠΟΙΚ η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ιnvest Cyprus

Τη στρατηγική, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το τρέχον έτος καθώς και τις ενέργειες που τροχοδρομεί για το επόμενο διάστημα, θα παρουσιάσει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής του, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα αναδείξει επίσης τις προοπτικές της Κύπρου σε ό,τι αφορά επενδύσεις και οικονομία και η συμβολή του Οργανισμού για βιώσιμη ανάπτυξη και ενίσχυση του επενδυτικού κλάδου.

Το γεγονός θα προσφωνήσει η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κα. Ειρήνη Πική, εκ μέρους της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, ενώ θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Υπουργού Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνού. Την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσει επίσης ο κ. Ευγένιος Ευγενίου, Πρόεδρος του Ιnvest Cyprus.

Η παρουσίαση του διευθύνοντα συμβούλου του Invest Cyprus, κ. Μάριου Ταννούση, με τίτλο «Investable Projects in Cyprus: Processes and Key Criteria» αναμένεται εξάλλου με μεγάλο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

O Invest Cyprus

Όραμα του Invest Cyprus είναι να καταστεί η Κύπρος μία από τις καλύτερες χώρες για ζωή, εργασία και επιχειρηματική δραστηριότητα. Στους τρεις πυλώνες προτεραιοτήτων παραμένει για τον Οργανισμό το να αποτελεί η χώρα ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο που να επικεντρώνεται στην τεχνολογία. Ο δεύτερος πυλώνας αφορά στις άμεσες επενδύσεις, σε στρατηγικά πρότζεκτ σε τομείς όπως η φιλοξενία και ο τουρισμός, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η διαμονή φοιτητών, η υγεία, αποκατάσταση και ο τουρισμός υγείας, επιχειρηματικά πάρκα και χώροι γραφείου, η εταιρική στέγαση και η ανανεώσιμη ενέργεια. Τέλος, ο τρίτος πυλώνας αφορά στη δικαιοδοσία για διαχειριστές κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών