Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ασφάλιση: Οι plus λόγοι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη

Οι ασφαλιστικές ανάγκες του καθενός από εμάς ποικίλουν. Έτσι, το ζητούμενο πριν από την κατάληξη σε εκείνο που μας ταιριάζει από πλευράς κάλυψης, θα πρέπει να είναι πάντοτε ο δείκτης φερεγγυότητας του οργανισμού τον οποίον εμπιστευόμαστε, αλλά και η επιλογή ενός σχεδίου το οποίο να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας. Αυτά, με κάποιους plus λόγους τους οποίους και απαριθμούμε στη συνέχεια.

Είναι αυτές οι παράμετροι στις οποίες βασίζεται η Hellenic Life, µέλος του Οµίλου της Ελληνικής Τράπεζας, κατά την ετοιμασία κάθε νέου προϊόντος της, ώστε να υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, ικανή να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Και αυτό ασφαλώς, δεν είναι κάτι που προκύπτει αβίαστα, αλλά οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στην εμπειρία των 20 και πλέον χρόνων που έχει στην κυπριακή αγορά, και ειδικά στους ασφαλιστικούς κλάδους ζωής, ατυχημάτων και υγείας.

Αυτή τη στιγμή, η Hellenic Life συνεχίζει τις εργασίες της, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέα προϊόντα, τα οποία από τη μια διευρύνουν τη δράση της και από την άλλη καλύπτουν όλες ανεξαιρέτως τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, υφιστάμενων και νέων.

Οι plus… ανάγκες

Θέλοντας να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στις απαιτήσεις των καιρών και των πελατών της, η Hellenic Life δημιούργησε νέα προϊόντα με αυτές τις plus ανάγκες.

  • InvestPlus

Το νέο Επενδυτικό Ασφαλιστικό Σχέδιο της Hellenic Life InvestPlus δημιουργήθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, παρέχοντας τους τη δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου µέσω της συστηματικής αποταμίευσης.

Το σχέδιο μέσα από τις πτυχές του καλύπτει τόσο την ανάγκη για ασφάλιση, όσο και για επένδυση και αποταμίευση. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια συστηματική αποταμίευση µε χαµηλό κόστος ασφάλισης για την κάλυψη θανάτου από ατύχημά. Τα ασφάλιστρα από ξεκινάνε από €50 τον µήνα και η διάρκεια του σχεδίου μπορεί να φτάσει μέχρι και την ηλικία των 75 ετών, µε δυνατότητα παράτασης της διάρκειας κάλυψης µέχρι και 10 χρόνια. Ταυτόχρονα, το σχέδιο δίνει τη δυνατότητα επένδυσης σε ένα ή περισσότερα από τα ταµεία της Hellenic Life, βάσει του επενδυτικού κινδύνου που επιθυµεί να αναλάβει ο πελάτης, ανάλογα µε το δικό του επενδυτικό προφίλ.

Το σχέδιο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως χαριστικές μονάδες από τη δέκατη επέτειο του συμβολαίου, δυνατότητα προσθήκης Έκτακτου Ασφαλίστρου, ωφέληµα θανάτου από ατύχηµα (το µεγαλύτερο µεταξύ του Ασφαλισµένου ποσού και της Αξίας εξαγοράς του Ασφαλιστηρίου), καθώς και δυνατότητα µερικής ή ολικής ανάληψης της αξίας του ταµείου, χωρίς χρέωση µετά τα τέσσερα χρόνια ή με χρέωση µετά τα δύο. Τέλος, δίνει τη δυνατότητα φορολογικής έκπτωσης από φόρο εισοδήµατος για τον ιδιοκτήτη του συµβολαίου, µέχρι και 100% του ασφαλίστρου, µε βάση την ισχύουσα νοµοθεσία.

  • Future Plus + Advance

Παράλληλα, η Hellenic Life προσφέρει το Future Plus + Advance, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο που προνοεί για τις σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών, για τις συνταξιοδοτικές ανάγκες, ή/και για την εξασφάλιση φορολογικών ελαφρύνσεων και για τις υψηλές καλύψεις από συμπληρωματικά ωφελήματα. Το προϊόν προσφέρει έως και €500.000 ασφάλεια πρόσκαιρης διάρκειας, €30.000 για σοβαρές ασθένειες ή μόνιμη ολική ανικανότητα και €200.000 για σύνταξη θανάτου από ατύχημα. Το Future Plus + Advance προσφέρει την επιλογή τριών επενδυτικών ταμείων (Basic, Balanced and Dynamic) για επένδυση των ασφαλίστρων, με οποιοδήποτε συνδυασμό, με ελάχιστη επένδυση 10% ανά επενδυτικό ταμείο.

Επίσης, υπάρχει το Σχέδιο Σοβαρών Ασθενειών και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας που προσφέρει άμεση κάλυψη τη στιγμή που χρειάζεται, με χαμηλό ασφάλιστρο €10 - €20 μηνιαίως, ευρεία ηλικία εισδοχής από 18 έως 55 ετών, επιλογή ανανέωσης ως το 65ο έτος του ασφαλισμένου και απλές διαδικασίες ένταξης.

Ένα βήμα μπροστά και ψηφιακά

Η Hellenic Life δεν περιορίζεται μόνο στην ετοιμασία των ιδανικών ασφαλιστικών σχεδίων, αλλά θέλει οι πελάτες της να έχουν εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτηση, όπως προστάζουν οι καιροί. Είναι γι’ αυτό που ο εκσυγχρονισμός βρίσκεται πάντα στις άμεσες προτεραιότητές της μέσω της αναβάθμισης όλων των λογισμικών της συστημάτων. Αυτό μάλιστα, συμβάλλει στη μείωση του κόστους και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας προώθησης και διαχείρισης των προϊόντων που διαθέτει. Με αυτό τον τρόπο, μειώνει τις χρονοβόρες διαδικασίες και επιτρέπει την ταχύτερη δημιουργία προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.

Ανοδική τροχιά

Η σωστή και αποτελεσµατική διαχείριση κινδύνων αποτελεί βασικό στοιχείο στην ανοδική πορεία της Hellenic Life η οποία επενδύει σηµαντικά στην άρτια και υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδοµή και στο ανθρώπινο δυναµικό της. Με δείκτη φερεγγυότητας σταθερά άνω του 300%, υπερκαλύπτει σηµαντικά το εποπτικό όριο του 100%, παρέχοντας µια σταθερή και αξιόπιστη επιλογή για τους πέραν των 85,000 πελάτες της.

Δειτε Επισης

Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio
Σήμερα η δεύτερη και τελευταία μέρα του Cyprus Job Fair: 50 εργοδότες με 1000 θέσεις εργασίας σε περιμένουν
EUHeyday: Πώς η Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής διαμορφώνει την καθημερινότητά μας