ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Μαζί και στην ψηφιακή εποχή

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας όλοι επιζητούν απλές και εύκολες διαδικασίες για την εξυπηρέτησή τους. Η Τράπεζα Κύπρου είναι εδώ για να κάνει τη ζωή των πελατών της πιο εύκολη, προσφέροντας τους την ταχύτητα και την ευελιξία που επιθυμούν μέσω των ψηφιακών της καναλιών.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η Τράπεζα επενδύει συνεχώς στην ανανέωση, στη βελτίωση, στην ενίσχυση και στον εμπλουτισμό της με νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με το BoC Mobile Αpp να αποτελεί τη ναυαρχίδα της ψηφιακής εξυπηρέτησης.

Η χρήση των ψηφιακών καναλιών από τους ιδιώτες - πελάτες της Τράπεζας ανήλθε στο 83,44% στο τέλος Αυγούστου 2023, ενώ οι ενεργοί χρήστες σε Internet και Mobile Banking έφτασαν τις 443.000.

Quick Loans: Δάνειο με το πάτημα ενός κουμπιού

Η επανάσταση στη χορήγηση δανείων έχει πλέον όνομα. Τα Quick Loans, που διατίθενται μέσω του BoC Mobile Αpp και του Internet Banking, έχουν ταράξει τα νερά στα κυπριακά τραπεζικά δρώμενα. Κερδίζουν τις εντυπώσεις των πελατών της Τράπεζας, καθώς τους παρέχουν τη δυνατότητα σύναψης δανείου χωρίς χρονοτριβή και μακριά από τις ουρές των καταστημάτων. Τη μεγάλη απήχησή τους αποδίδουν τα στατιστικά, καθώς μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2023 εγκρίθηκαν δάνεια πέραν των €71 εκατ. Πρόκειται για μια επίδοση που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να αιτηθούν και να εξασφαλίσουν δάνειο έως και €15.000 εύκολα και γρήγορα από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο. Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σύναψη προσωπικού δανείου από €500 μέχρι €15.000 για κάλυψη προσωπικών αναγκών. Για ποσά κάτω των €3.000 η περίοδος αποπληρωμής είναι τρία χρόνια και για ποσά άνω των €3.000 επτά χρόνια. Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο για όλη τη διάρκεια του δανείου και δεν χρεώνονται έξοδα σε περίπτωση πρόωρης εξόφλησης. Με ευκολία μπορούν να αιτηθούν και να εξασφαλίσουν δάνειο Quick Car από €2.500 μέχρι €15.000 για την αγορά αυτοκινήτου, έχοντας και την επιλογή σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου. Τις επιλογές των Quick Loans συμπληρώνουν ο τρεχούμενος λογαριασμός με όριο (Quick Overdraft) και η πιστωτική κάρτα (Classic Visa Credit, Classic Mastercard Credit και Aegean Mastercard), που δίνουν τη δυνατότητα εξασφάλισης €500 μέχρι €5.000.

Για καταναλωτικά δάνεια κάλυψης προσωπικών αναγκών και ενοικιαγοράς αυτοκινήτου άνω των €15.000 και μέχρι €50.000 οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν επίσης να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω του BoC Mobile Αpp και του Internet Banking. Μετά την υποβολή της αίτησης, λειτουργός της Τράπεζας επικοινωνεί με τους πελάτες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Με ηλεκτρονική υπογραφή

Η διευκόλυνση των πελατών δεν τελειώνει με την υποβολή της αίτησης για δάνειο αλλά έχει και συνέχεια, καθώς μπορούν να υπογράψουν τα έγγραφα της σύμβασής τους με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής. Συγκεκριμένα, με την έγκριση της αίτησης οι πελάτες λαμβάνουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα τόσο στο κινητό τους τηλέφωνο όσο και στην 1bank. Η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής είναι διαθέσιμη, δεδομένου ότι πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του BoC Mobile app και δεν φέρει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Κατάθεση επιταγής με φωτογραφία

Η διαδικασία κατάθεσης και εξαργύρωσης επιταγής έχει πάψει να αποτελεί βραχνά με τη χρήση της νέας καινοτόμου υπηρεσίας «Κατάθεση Επιταγής», που προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου στους πελάτες της μέσω του BoC Mobile App. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους πελάτες της Τράπεζας να καταθέτουν επιταγές στον λογαριασμό τους με ασφάλεια και σε σύντομο χρόνο. Αρκεί να φωτογραφίσουν την επιταγή και να ακολουθήσουν τα απλά βήματα μέσω του κινητού τους για να την καταθέσουν. Το ποσό είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό του πελάτη την επόμενη εργάσιμη μέρα. Η υπηρεσία απευθύνεται στους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας, για επιταγές της Τράπεζας Κύπρου, που έχουν εκδοθεί σε ευρώ.

Η Τράπεζα Κύπρου είναι η μοναδική τράπεζα που προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε Κύπρο και Ελλάδα εξ ου και έχει λάβει χρυσό βραβείο στα Digital Finance Awards 2022. Η υπηρεσία «Κατάθεση Επιταγής» κατατάσσει την Τράπεζα Κύπρου σε μια πολύ μικρή ελίτ τραπεζών στον ευρωπαϊκό χώρο, οι οποίες προσφέρουν ανάλογες καινοτόμες και εύχρηστες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

MoneyFit για έλεγχο των οικονομικών σου

Το νέο εργαλείο του MoneyFit αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση με την πάροδο του χρόνου, καθώς αυξάνονται οι πελάτες της Τράπεζας που αναγνωρίζουν τη συμβολή του στον έλεγχο των οικονομικών τους. Πρόκειται για άλλο ένα καινοτόμο, πρωτοποριακό εργαλείο, το οποίο προσφέρεται δωρεάν από την Τράπεζα και παρέχει τη δυνατότητα καθορισμού προϋπολογισμού για καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων, ενημέρωση για πιθανές επερχόμενες συναλλαγές, παρακολούθηση του συνόλου των εξόδων και εσόδων ανά κατηγορία, ενημέρωση για την κατάθεση του μισθού με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών από τον πελάτη.

QuickPay: Ο βασιλιάς των πληρωμών

Η πρωτοποριακή υπηρεσία QuickPay προσφέρει στους ιδιώτες συνδρομητές, μέσω του BoC Mobile Αpp, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια τις πληρωμές τους σε άλλους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας Κύπρου (συνδρομητές και μη συνδρομητές) μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Οι χρήστες του QuickPay μπορούν να στείλουν μέσω κινητού μέχρι €250 χωρίς Κωδικό Μίας Χρήσης (Digipass) και για ποσά €250 και άνω με τη χρήση Digipass. Η συναλλαγή γίνεται μόνο με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του δικαιούχου, χωρίς να είναι απαραίτητος ο αριθμός λογαριασμού ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες.

Digital Onboarding

Στη νέα ψηφιακή εποχή δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει κάποιος, εφόσον το επιθυμεί, πελάτης της Τράπεζας Κύπρου, ώστε να απολαμβάνει όλα τα προνόμια που προσφέρει χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματα της Τράπεζας. Η διαδικασία είναι απλή. Οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν το BoC Mobile Αpp και να επιλέξουν εγγραφή. Αφού γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα και με την παραλαβή της καινούριας τους κάρτας μπορούν να συνδεθούν στην 1bank.

Ασφάλισε σπίτι και αυτοκίνητο

Η εύκολη αγορά ασφάλειας μέσω του BoC Μobile Αpp με την αξιοπιστία των Γενικών Ασφαλειών αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο εγχείρημα, το οποίο παρέχει στους πελάτες της η Τράπεζα Κύπρου. Πλέον μπορούν να διευθετήσουν από το κινητό τους τηλέφωνο την ασφάλεια τόσο του αυτοκινήτου τους όσο και της οικίας τους. Όλα αυτά με την εγγύηση και τη σφραγίδα των ολοκληρωμένων σχεδίων ασφάλισης, που προσφέρουν οι Γενικές Ασφάλειες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 80000800

(για κλήσεις από την Κύπρο)

(+357) 2212 8000

(για κλήσεις από το εξωτερικό)

E-mail: info@bankofcyprus.com

Ιστοσελίδα: www.bankofcyprus.com

Δειτε Επισης

Digital Payments: The only way forward
payabl.: An omniverse of payments
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αppλά και χωρίς χρεώσεις
ALPHA BANK: Σύγχρονες ψηφιακές συναλλαγές
ECOMMBΧ: Creating change
TFI Markets Ltd: Η νέα κανονικότητα στον χώρο των συναλλαγών