Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Επτά οικιστικά τεμάχια ιδανικά για να χτίσετε ή να επενδύσετε στο μέλλον σας

Μήπως ψάχνετε τα ιδανικά τεμάχια για οικιστική ανάπτυξη, ιδιοκατοίκηση ή μια ελκυστική επένδυση; Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από οικιστικά τεμάχια σε όλες τις επαρχίες. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, η Altia μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό τεμάχιο για τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την κατασκευή της πρώτης σας κατοικίας, ενός εξοχικού σπιτιού ή μιας επενδυτικής ευκαιρίας.

Εμείς βρήκαμε μερικά από τα πιο περιζήτητα τεμάχια στο τεράστιο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και σας τα παρουσιάζουμε:

Οικιστικό τεμάχιο στον Λυθροδόντα

altia1lythrdontas

Οικιστικό τεμάχιο στον Λυθροδόντα της επαρχίας Λευκωσίας, συνολικής έκτασης 2.207 τ.μ. περίπου 800μ από το κέντρο του χωριού. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 62μ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Λακατάμεια

altia2lakatamia

Οικόπεδο τεμάχιο με συνολική έκταση περίπου 604 τ.μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα και εφάπτεται σε χώρο πρασίνου. Το τεμάχιο έχει συνολική πρόσοψη δρόμου περίπου 16μ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Αραδίππου

altia3

Το τεμάχιο εκτείνεται συνολικά σε 8.436 τ.μ. και το μερίδιο καλύπτει περίπου 3.163 τ.μ (37.5%) της συνολικής έκτασης. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και άδεια οικοδομής για διαχωρισμό επτά οικοπέδων. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου που βλέπει στην ανατολική πλευρά του τεμαχίου και ενός μη καταχωρημένου δρόμου που βλέπει στη νότια πλευρά. Η συνολική πρόσοψη είναι περίπου 70μ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι

altia4

Οικιστικό τεμάχιο με συνολική έκταση 3.498 τ.μ. που βρίσκεται 225μ νοτιοδυτικά της συμβολής της λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο και Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, 630μ νοτιοδυτικά της περιοχής Περνέρα και 1,5 χλμ δυτικά της ακτογραμμής.

Οικιστικό τεμάχιο στα Κούκλια

altia5

Οικιστικό τεμάχιο στα Κούκλια της Πάφου, έκτασης 1.264 τ.μ. με ορθογώνιο σχήμα, σχετικά επίπεδη επιφάνεια και συνολική πρόσοψη 27 μ. Βρίσκεται 770 μ. βορειοανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου.

Παραλιακό οικιστικό τεμάχιο στην Πάφο

altia6

Παραλιακό οικιστικό τεμάχιο με συνολική έκταση περίπου 3.494 τ.μ. Το τεμάχιο έχει ορθογώνιο σχήμα και η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσοψη περ. 32μ. Βρίσκεται σε απόσταση 100μ από την πλησιέστερη παραλία.

Οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια

altia7

Οικιστικό τεμάχιο κατάλληλο για ανάπτυξη γης με συνολική έκταση περίπου 3.064τ.μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμου κατά μήκος της βορειοανατολική πλευρά του ακινήτου. Η συνολική πρόσοψη που διαθέτει είναι περίπου 60μ.

Δείτε περισσότερα τεμάχια και τεμάχια σε μειωμένες τιμές.

Δειτε Επισης

BRIX: Το έξυπνο εργαλείο της Ask Wire για τον κλάδο των ακινήτων
GoIndustrial… Ακίνητα επιχειρηματικής ανάπτυξης από τη Gordian
Η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου