Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αποκαλύπτοντας τη μελλοντική αγορά εργασίας της Κύπρου

Οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού δρουν ως κινητήρια δύναμη προς αυτή την κατεύθυνση και η γνώση των τάσεων και εξελίξεων στον Κλάδο είναι πολύτιμα στοιχεία που ενισχύουν την προσπάθεια των ηγετών τους.

Με επίκεντρο το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος, το 22ο Leadership & Human Resource Management Conference αποτελεί πλατφόρμα για τη διερεύνηση των τελευταίων τάσεων και βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Φέτος, η PwC Κύπρου και η IMH υπόσχονται ένα συναρπαστικό γεγονός για όλους όσοι επιδιώκουν να τον οργανωτικό μετασχηματισμό και κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς.

Με μια σειρά από διακεκριμένους ομιλητές και διαδραστικές συζητήσεις το Συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες ώστε να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον στους Οργανισμούς όπου οι άνθρωποί τους μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Μεγάλοι εργοδότες από διάφορους τομείς θα συζητούν για τις μελλοντικές τους θέσεις εργασίας, και τις ανάγκες των σύγχρονων Οργανισμών. Σε συζήτηση πάνελ, τα διευθυντικά στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού θα αποκαλύψουν τη μελλοντική αγορά εργασίας της Κύπρου με έμφαση στη διερεύνηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για το αυριανό εργατικό δυναμικό.

Τις απόψεις τους θα ανταλλάξουν οι Κώστας Καθητζιώτης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ, Αθηνά Νεοφύτου, Βοηθός Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, Κ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και Γιώργος Γιαννικουρής, Group Human Resources Senior Manager, Medochemie Cyprus. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η Κλειώ Παπαδοπούλου, Partner and Chief Inclusion & Diversity Officer της PwC Cyprus.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Η ατζέντα είναι και φέτος πλούσια. Οι ομιλητές θα πλοηγήσουν το κοινό του Συνεδρίου στο μεταβαλλόμενο τοπίο των θέσεων εργασίας και των δεξιοτήτων. Στο πλαίσιο του γεγονότος θα πραγματοποιηθούν σειρά από πάνελ με πρωταγωνιστές του Κλάδου να ανταλλάζουν θέσεις και απόψεις.

Οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης περιλαμβάνουν ανάλυση και διερεύνηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για το αυριανό εργατικό δυναμικό καθώς και για τη μελλοντική αγορά εργασίας της Κύπρου, ευρύτερα.

Σε άλλο πάνελ οι σύνεδροι θα μάθουν για έξυπνες στρατηγικές που κάνουν έναν οργανισμό ακαταμάχητο για τα κορυφαία ταλέντα, ενώ, σε άλλη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα γίνει μια τολμηρή προσπάθεια αποκωδικοποίησης της φιλοσοφίας των αμοιβών.

Πόσο σημαντικοί είναι τελικά οι χώροι εργασίας για την αύξηση της παραγωγικότητας; Το ερώτημα αυτό θα κληθούν να απαντήσουν ειδικοί και δημοφιλή πρόσωπα σε άλλη μια συζήτηση-πάνελ που αναμένεται με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

Το φετινό Leadership & Human Resource Management Conference θα φιλοξενήσει, τέλος και έρευνα με κεντρικό θέμα τη γενιά Z και τους Millennial.

Ποιους αφορά

Το συνέδριο απευθύνεται σε C-Level στελέχη, Μέλη διοικητικών συμβουλίων από εταιρείες όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας, ΜΜΕ, αξιωματούχους της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.

Ενδιαφέρει επίσης, διευθυντές οργανισμών που σχετίζονται με διαχείριση ταλέντων και εργασιακές σχέσεις, επαγγελματίες οργανωτικής κουλτούρας, ανάπτυξης ηγεσίας, διαδοχής και απόκτησης ταλέντων.

Πληροφορίες

Οργανωτές: IMH και PwC Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Ecommbx, IMR/University of Nicosia™, Parimatch Cyprus, University of Nicosia

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Columbia Group, ImarComms, Titan Office, YGIA Polyclinic

Με την στήριξη: University Labor Market Liaison Offices, The National Betting Authority

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Omega Channel

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505543 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΣΑΗ: Η ΚΔ ενεργεί κατά της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού και του ιδιωτικού τομέα
Καταθετικά προϊόντα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Κρις Θεοφιλίδης: Η αναπτυξιακή πορεία της Celestyal και οι προοπτικές του τομέα της κρουαζιέρας
Γιώργος Γεωργίου: Ο AMCHAM, οι αμερικανικές επενδύσεις, η βίζα και οι απευθείας πτήσεις με ΗΠΑ
Τζούλι Φίσερ: Ελκυστική αγορά για αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας η Κύπρος-Τι διαβεβαίωσε τον Χριστοδουλίδη
Μηδενική ανοχή σε πρακτικές που εκθέτουν την Κύπρο και δράσεις αποκατάστασης της φήμης της χώρας
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία