Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πιο ηχηρό από ποτέ το φετινό μήνυμα του Ραδιομαραθωνίου… με σύμμαχο την ΕΚΟ Κύπρου!

Ακόμα πιο δυνατό είναι φέτος το μήνυμα αγάπης του Ραδιομαραθωνίου 2023, του θεσμού που στέκεται εμπράκτως δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και έχει ως κυριότερο στόχο την κοινωνική τους ενσωμάτωση. Με Χρυσό Χορηγό την ΕΚΟ Κύπρου, το εκτόπισμα του Ραδιομαραθωνίου παίρνει άλλη διάσταση και δυναμική για κάθε δράση που θα αναληφθεί στο πλαίσιο αυτό.

Οι δράσεις

  • Σε όλα τα πρατήριά της, η ΕΚΟ θα φιλοξενεί ειδικούς κουμπαράδες εισφοράς και λαχνούς για να δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συμβάλουν οικονομικά.
  • Οι χρήστες του ΕΚΟ Smile App θα μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο του Ιδρύματος μέσω της νέας λειτουργίας iCare, η οποία υπάρχει στην εφαρμογή.
  • Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Ραδιομαραθωνίου το προσωπικό της ΕΚΟ Κύπρου θα στελεχώσει 5 περίπτερα με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το έργο του Ιδρύματος και τους τρόπους συλλογής εισφορών.

Together we stand

Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της ΕΚΟ, στο πλαίσιο της στήριξης του Ραδιομαραθωνίου, ήταν και η διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ‘EKO Gala & Concert’, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Pavilion Hall, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023.

Special guest star, ήταν ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το ‘EKO Gala & Concert’ θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

ekoradio

Διαχρονικές αξίες

Μέσα από τη συμμετοχή της σε αυτόν τον καταξιωμένο θεσμό αλληλεγγύης και αγάπης, η ΕΚΟ Κύπρου, ως Χρυσός Χορηγός, συμβάλλει ουσιαστικά στις προσπάθειες των παιδιών για κοινωνική επανένταξη, ενισχύει την κοινή προσπάθεια και πολλαπλασιάζει το θετικό αποτύπωμα προσφοράς και ελπίδας προς την κοινωνία.

Άλλωστε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, έχει επισημάνει πως η εταιρεία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει πραγματικά ανάγκη, υποστηρίζοντας ενεργά μέσα σε αυτό το πλαίσιο και την προσπάθεια του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος. Αποτελεί χρέος, υποδεικνύει, η στήριξη με κάθε δυνατό μέσο των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με στόχους την ομαλή ένταξη στην κοινωνία και την αγορά εργασίας, καθώς και την πρόοδό τους. Σημειώνει ταυτόχρονα πως η δράση του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος έρχεται να μας υπενθυμίσει για άλλη μία φορά σημαντικές αξίες, όπως είναι η αλληλεγγύη, η ελπίδα και η ανθρωπιά. «Στην ΕΚΟ Κύπρου πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες και ενισχύουμε την προσπάθεια του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος για την οικονομική στήριξη των οικογενειών. Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μίας συμπεριληπτικής κοινωνίας. Μίας κοινωνίας που παρέχει εφόδια σε κάθε πολίτη για να προοδεύει», υπογραμμίζει.

ekoradio2

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Ραδιομαραθώνιος ενισχύει τις προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας οικονομική βοήθεια για την κάλυψη εξόδων που αφορούν ιατρική, φαρμακευτική ή τεχνική παρέμβαση, επιστημονική έρευνα, σεμινάρια ή άλλες ομαδικές δραστηριότητες, όπως επίσης και οικονομική υποστήριξη που αφορά την ομαλή διαβίωση των παιδιών με αναπηρίες. Επίσης, το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος υποστηρίζει Μη Κερδοσκοπικά Εθελοντικά Ιδρύματα, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά με αναπηρίες.

ekoradio3

Δειτε Επισης

Τρία χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν