Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Gordian: Λύσεις για άμεση στέγαση ή/και ανέγερση κατοικίας σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Νέα σειρά ακινήτων GoResidential παρουσιάζει η Gordian, που αφορά αποκλειστικά κατοικίες και οικιστικά τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές της Λάρνακας και της ευρύτερης Αμμοχώστου.

Το GoResidential χαρτοφυλάκιο της Gordian περιλαμβάνει ιδανικές λύσεις, είτε για άμεση στέγαση με ολοκληρωμένες κατοικίες, είτε τεμάχια γης που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν νέες οικιστικές αναπτύξεις.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές περιλαμβάνουν:

Κατοικία στην Βορόκλινη, Λάρνακα

VOROKLINI

Το ακίνητο αφορά διώροφη κατοικία με κοινόχρηστη πισίνα στη Βορόκλινη. Αποτελεί μέρος ενός οικιστικού συγκροτήματος γνωστό ως "Carisa Saba Homes" που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου, 700 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας και 1 χλμ. από το κέντρο του δήμου.

Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 103 τ.μ., 38 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 11 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η είσοδος της κατοικίας βρίσκεται στο ισόγειο όπως και ο καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα, ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €195.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην περιοχή Σωτήρος, Λάρνακα

LARNACA

Το ακίνητο αφορά οικιστικό/εμπορικό τεμάχιο στη περιοχή Σωτήρος , στη Λάρνακα. Εφάπτεται στη λεωφόρο Παπανικολή με πρόσοψη 40 μ. αλλά και στην οδό Πολυφήμου με πρόσοψη 62 μ.. Έχει συνολική έκταση 3,346 τ.μ..

Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε καταστήματα, υπηρεσίες, καφετέριες, σχολεία, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Είναι ιδανικό για οικιστική ή/και εμπορική ανάπτυξη.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οικόπεδο στα Περβόλια, Λάρνακα

PERVOLIA

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στα Περβόλια. Βρίσκεται 600 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 350 μ. από τη λεωφόρο Περβολιών.

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 574 τ.μ. και πρόσοψη δρόμου 21 μ.. Κοντά στο οικόπεδο υπάρχει χώρος πρασίνου/πάρκο. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €95.000. Για περισσότερες πληροφορίες EΔΩ.

Κατοικία στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

PARALIMNI

Το ακίνητο αφορά κατοικία με ιδιωτική πισίνα στο Παραλίμνι. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, 700 μ. από το κέντρο του δήμου. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 313 τ.μ. και 25 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, κουζίνα και σαλόνι.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει en-suite μπάνιο και σοφίτα. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €465.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

PARALIMNI2

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι. Βρίσκεται 250 μ. από την εμπορική λεωφόρο Γρίβα Διγενή και 200 μ. από την Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου.

Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 3,177 τ.μ. και πρόσοψη δρόμου 30 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Το ακίνητο πωλείται στις €290.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία στο Λιοπέτρι, Αμμόχωστος

LIOPETRI

Το ακίνητο αφορά μονοκατοικία δύο υπνοδωματίων στο Λιοπέτρι. Βρίσκεται 750 μ. από το κέντρο της κοινότητας και εφάπτεται στον συνδετικό δρόμο Λιοπετρίου-Αυγόρου.

Η κατοικία έχει καλυμμένο χώρο 96 τ.μ., 5 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 12 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια en-suite και ακάλυπτη βεράντα. Επίσης προσφέρει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και πισίνα στην αυλή. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Λιοπετρίου.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €150.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα