Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Βήμα-βήμα τη Νέα Υόρκη για στήριξη του Hope For Children

Ο Ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε μία διαφορετική πρωτοβουλία στήριξης του Οργανισμού με τίτλο "Βήμα Βήμα τη Νέα Υόρκη" στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης που υλοποιεί για την εκστρατεία «19 μέρες ακτιβισμού» για την πρόληψη της βίας ενάντια στα παιδιά.

Μία πρωτοβουλία του εθελοντή πεζοπόρου Αλέξη Σοφοκλέους η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Ξεκινώντας σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ο Αλέξη Σοφοκλέους θα περπατήσει συνολικά 150 χλμ., διασχίζοντας τους εμβληματικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, και κάνοντας στάσεις σε διάσημα αξιοθέατά της. Μέσα από τα βίντεο που θα δημιουργεί, ο Αλέξης θα προβάλει το έργο που επιτελείται από το Hope For Children, ενθαρρύνοντας το κοινό να στηρίξει οικονομικά τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Το ταξίδι του Αλέξη είναι γεμάτο ελπίδα, αφοσίωση και ένα κάλεσμα για την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας. Αλλά δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει μόνος του. Χρειάζεται την υποστήριξή του κοινού για να έχει αντίκτυπο η δράση του.

  • Ενισχύστε την πρωτοβουλία του Αλέξη με δωρεές στο: www.uncrcpc.org.cy/donate
  • Διαδώστε τη δράση αυτή
  • Μείνετε ενήμεροι για την πορεία της πεζοπορίας του Αλέξη, ακολουθώντας τον Οργανισμό στα ΜΚΔ (Instagram: @hopeforchildren / Facebook: @Hopeforchildren.crcpolicycenter / Χ: @infouncrc)

Το "Βήμα Βήμα τη Νέα Υόρκη" έχει επίσης λάβει τη στήριξη της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής (FCAO).

Τα τελευταία 15 χρόνια, αφιερωμένο στο όραμα και την αποστολή του, το “Hope For Children” CRC Policy Center δραστηριοποιείται με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματά τους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε υπηρεσίες αποκατάστασης, εκπαίδευσης, τροφίμων και ρουχισμού, εκπαίδευσης και οικογενειακής φροντίδας.

Με την βοήθειά της κοινωνίας, μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί σημαντικά ανθρωπιστικά προγράμματα, δίνοντας σε κάθε παιδί την ευκαιρία να ανθίσει και να εξελιχθεί.

«Περπατήστε μαζί με τον Αλέξη, ακόμη και αν είναι μόνο διαδικτυακά. Ας δράσουμε μαζί, ας υποστηρίξουμε αυτόν το σημαντικό σκοπό και ας διασφαλίσουμε έναν φωτεινότερο μέλλον για τα παιδιά μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο τηλ. 22103234.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Στην 1η θέση του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού η Ελλάδα
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio