Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Banking, Forum & FinTech EXPO: Aναδυόμενες τάσεις στον τραπεζικό τομέα

Η σύγχρονη πίεση για αποτελεσματικότητα και κερδοφορία έχει οδηγήσει τις τράπεζες στην αναζήτηση νέων τρόπων βελτίωσης της λειτουργικότητάς τους. Ο εξορθολογισμός των εσωτερικών διαδικασιών και δομών των τραπεζών αναδεικνύεται ως μια σημαντική στρατηγική.

Ενισχύοντας την αυτοματοποίηση και βελτιώνοντας τη διαχείριση των δεδομένων, οι τράπεζες επιδιώκουν αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση των λειτουργικών τους εξόδων. Παράλληλα, η εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών αποτελεί ανταπόκριση στον εκθετικά αυξανόμενο ανταγωνισμό και στις απαιτήσεις για εξειδικευμένες γνώσεις.

Tις πρόσφατες τάσεις στον τραπεζικό τομέα, συμπεριλαμβανομένου του εξορθολογισμού και της μείωσης του κόστους μέσω της εξωτερικής ανάθεσης θα συζητήσει στο πλαίσιο ομιλίας του, ο Νικόλαος Έξαρχος, Partner, Head of Greece, Cyprus, Turkey & Middle East της Resolute Asset Management.

Ο ομιλητής θα συμμετάσχει στο 11th Banking, Forum & FinTech EXPO όπου και θα εξετάσει την εφαρμογή ψηφιακών πλατφορμών και τεχνητής νοημοσύνης για ψηφιακή, φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Ο Νικόλας Έξαρχος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της στρατηγικής επέκτασης της Resolute, με στόχο την εδραιωμένη ηγετική της θέση στην αγορά, σε ολόκληρη την περιοχή. Εντάχθηκε στη Resolute από την Deutsche Bank, όπου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος, Chief Country Officer για την Ελλάδα, με επίκεντρο την εταιρική χρηματοδότηση.

Λίγα λόγια για το Συνέδριο

Το Συνέδριο θα υποδεχτεί το κοινό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Εκεί, όπου καταξιωμένοι ομιλητές θα σκιαγραφήσουν την τράπεζα του μέλλοντος, με βάση τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις αλλαγές στην πελατειακή βάση και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Ειδικότερα, οι ομιλητές θα καταπιαστούν με τα μεγάλα ευρωπαϊκά trend τόσο της τραπεζικής όσο και της, Fintech και των πληρωμών. Στη συζήτηση θα βρεθεί επί τάπητος και ο εγχώριος τραπεζικός τομέας σε συνάρτηση με τις προκλήσεις του και τις προοπτικές.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αδιαμφησβήτητα πρωταγωνιστής της τραπεζικής. Συζήτηση σε πάνελ θα εστιάσει στις αλλαγές που φέρνει, ενώ, στα βασικά θέματα προς ανάλυση θα βρίσκεται και η αξιολόγηση των κινδύνων κρυπτογράφησης.

Των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης θα προηγηθούν ομιλίες και χαιρετισμοί από κρατικούς αξιωματούχους και γνωστά στελέχη του τραπεζικού κόσμου και του κυπριακού επιχειρείν.

Ποιους ενδιαφέρει

Το σπουδαίο γεγονός αφορά σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντες Συμβούλους, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Επικεφαλής και στελέχη λιανικής, εμπορικής και εταιρικής τραπεζικής, Επικεφαλής και στελέχη μικρομεσαίων τραπεζών, Τμήματα Στρατηγικής, Τμήματα Διαχείρισης Κινδύνων, Τμήματα Καρτών, CRM και Συστήματα Διαχείρισης Δεδομένων Πελατών, Τμήματα Πληροφορικής, Τμήματα Μάρκετινγκ κ.α.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): eBOS, ECOMMBX, Ellinas Finance Public Company Ltd, Infocredit Group, Libertex, Mastercard, PwC Cyprus

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, Hellenic Bank, National Bank of Greece (Cyprus)

Εκθέτες (μέχρι σήμερα): Ask Wire, C. Askotis Retail Ltd, EFFECT, Fortinet, IMR/University of NicosiaTM , JCC Payment Systems

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI), ISACA

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Με πρωτοβουλία ΚΕΒΕ προβολή της ανώτερης εκπαίδευσης της Κύπρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Γ. ΣΚΕΜΠΕΤΖΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ στην έκθεση HORECA Gastronomia
Τρία χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής