Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εντάσσονται στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου

Τώρα τα ψώνια σου γίνονται ακόμα πιο ευχάριστα, καθώς σε ανταμείβουν με βαθμούς!

Oι υπεραγορές Αλφαμέγα, εις ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προς τους πιστούς πελάτες τους, εντάσσονται στο Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να κερδίζουν βαθμούς, προνόμια και άλλα οφέλη, χρησιμοποιώντας απλά τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο. Διαθέτουν ένα δίκτυο 20 καταστημάτων, ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ εργοδοτούν πέραν των 2.200 εργαζομένων. Διαχρονικός στόχος της Εταιρείας είναι η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προς όφελος των πελατών και συνεργατών της.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση της αλυσίδας είναι και ένας από τους λόγους, για τους οποίους η Εταιρεία προχώρησε σε ψηφιοποίηση ολόκληρου του φάσματος των δραστηριοτήτων της, αναβαθμίζοντας συνεχώς την εμπειρία ψωνίσματος των πελατών της. Η ένταξη των Υπεραγορών Αλφαμέγα στο Σχέδιο ανταμοιβή, αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στους πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή είναι το μεγαλύτερο σχέδιο καρτών που λειτουργεί στην κυπριακή αγορά. Το σχέδιο επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο. Με κάθε αγορά που πραγματοποιούν, οι κάτοχοι καρτών συγκεντρώνουν βαθμούς, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε μελλοντικές τους αγορές σε περισσότερα από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο, μεταξύ των οποίων και oι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Δειτε Επισης

E-kalathi: Τα επόμενα βήματα και πότε τίθεται σε εφαρμογή η ψηφιακή πλατφόρμα
Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα