Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

«Δώσε Φως σε Μια Ζωή»: Χριστουγεννιάτικες Φιέστες Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και ΑΗΚ

Σε Λευκωσία και Πάφο, στα γραφεία της ΑΗΚ, διοργανώνονται για ακόμα μια χρονιά οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φιέστες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που σκορπούν χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 μέχρι τις 18:30 στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ στη Λευκωσία (Αμφιπόλεως 11, Στρόβολος) και την ίδια μέρα από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στο Περιφερειακό Γραφείο ΑΗΚ Πάφου (Λεωφ. Ελευθέριου Βενιζέλου 87), διοργανώνονται χριστουγεννιάτικες γιορτές με πλούσιες παιδικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, παιχνίδια, καθώς και χριστουγεννιάτικα παζαράκια με γιορτινά εδέσματα και χειροποίητες επιλογές για δώρα.

dosefos2

Οι φιέστες εντάσσονται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή» στο πλαίσιο της οποίας το κοινό καλείται να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy, στη σελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Facebook και στο τηλέφωνο 77771080.

dosefos3

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον ιατρική και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

dosefos4

Η όλη εκστρατεία πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2023 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/07-31/12/2023.

Δειτε Επισης

Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών