Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία Movember

Με το καθιερωμένο ξύρισμα του μουστακιού, μέλη του επιστημονικού, ιατρικού και διοικητικού προσωπικού του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, συμμετείχαν και φέτος ενεργά στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την υγεία των ανδρών, Movember. Στόχος είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση της κοινωνίας σε ότι αφορά τον ανδρικό καρκίνο, που επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες άνδρες ετησίως στην Ευρώπη και ανά τω παγκόσμιω.

Η εκστρατεία Movember αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία να τονισθεί εκ νέου η σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη, αλλά συνάμα και της ανάγκης υποστήριξης, όχι μόνο των ανδρών αλλά και των οικογενειών τους, που έρχονται αντιμέτωποι με τη νόσο.

ogkologikogeorge2

Φέτος, 15 μέλη του προσωπικού του Ογκολογικού Κέντρου, σε συνεργασία με το κουρείο George of London, το οποίο γειτνιάζει με το Ογκολογικό Κέντρο, προχώρησαν στη συμβολική κίνηση του ξυρίσματος μουστακιού, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης για την ανδρική υγεία.

Ο Διευθυντής του Ογκολογικού Κέντρου, κ. Πάνος Εργατούδης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εκστρατείας αυτής, δήλωσε: «Στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης για την υγεία των ανδρών ως εξίσου σημαντική με την ιατρική φροντίδα ύψιστης ποιότητας, η οποία παρέχεται στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου. «Στο Κέντρο», πρόσθεσε, «στο πλαίσιο της ολιστικής φροντίδας του ασθενή, θεωρούμε σημαντική την υποστήριξη τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του», και σημείωσε: «Η συμμετοχή μας στην εκστρατεία Movember είναι ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης της κοινωνίας για όλες τις πτυχές που αφορούν την πρόληψη και καταπολέμηση του ανδρικού καρκίνου».

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός