Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΠΑΣYΚΑΦ: Το νέο φυλακτό του 2024 για στήριξη του Συνδέσμου

'Σαν τα σπόρια του ροδιού, έτσι και οι ελπίδες μας. Μας χαρίζουν δύναμη να προχωράμε μαζί στη ζωή'. Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με ρόδι για καλή τύχη! Φορέστε περήφανα το ΝΕΟ ΦΥΛΑΚΤΟ του 2024 και στηρίξτε τον ΠΑΣYΚΑΦ.

Ένα όμορφο δώρο για αυτούς που αγαπάτε. Με μια μικρή εισφορά των €15, στηρίζετε τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ, που προσφέρονται παγκύπρια, δωρεάν στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.

Το φυλακτό είναι φτιαγμένο από ασήμι 925°, σε κόκκινο και μαύρο κορδόνι. Διατίθεται στην τιμή των €15, σε όλα τα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ παγκύπρια και στο ηλεκτρονικό κατάστημα στο www.pasykaf.org

Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, καλέστε στα τηλέφωνα 22 345 444 (Λευκωσία), 25 474 750 (Λεμεσός), 24 665 798 (Λάρνακα), 26 222 929 (Πάφος), 23 730 460 (Αμμόχωστος).

Φορέστε περήφανα το νέο φυλακτό του 2024 και όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 37 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν κατ’ οίκον υποστηρικτική και ανακουφιστική φροντίδα η οποία προσφέρεται σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και στη Λεμεσού, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία και πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Το 2022 με τη δική σας βοήθεια ο ΠΑΣΥΚΑΦ κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες 7,070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35,717 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023