Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Μιχάλης Αντωνιάδης: Το omnichannel και και πώς θα μεγαλώσουν τους τζίρους τους οι επιχειρήσεις

Το μέλλον του omnichannel και οι απαραίτητες στρατηγικές που πρέπει να εισαγάγουν οι επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της επόμενης γενιάς αγοραστών ανέδειξε μέσα από την παρουσία του στο 15ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Voici La Mode, Μιχάλης Αντωνιάδης.

Ο CEO, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην τεχνολογία και τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συμπεριφορές, εξήγησε ότι οι retailers καλούνται να υιοθετήσουν τα διαδικτυακά και φυσικά κανάλια για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ακόμη ανέλυσε την άνοδο του mobile commerce, του virtual and augmented reality, καθώς και του εξατομικευμένου μάρκετινγκ στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι omnichannel retailers που κατάφεραν να αντέξουν την πανδημία και προσαρμόστηκαν με την τεχνολογία έχοντας καταγράψει τεράστιες αυξήσεις στις πωλήσεις τους.

Εξέφρασε ακόμη την άποψη πως για να μεγαλώσουν τους τζίρους τους οι επιχειρήσεις πρέπει να μεταφέρουν τον πελάτη στο επίκεντρο αυτού του συστήματος.

«Οι πελάτες έχουν πολλές διαφορετικές απαιτήσεις και θέλουν να ψωνίζουν από διαφορετικά κανάλια. Απαιτούν ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία», τόνισε.

Τέλος μίλησε εκτενώς για τους τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας από τον όμιλο με κύρια εργαλεία του virtual reality και το ΑΙ.

Δειτε Επισης

«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
CTC: Αύξηση τζίρου, αλλά και ζημιών
Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας
Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο
Το Hyundai IONIQ 5-N αυτοκίνητο της χρονιάς από το TopGear.com
Πιο λαμπερή από ποτέ η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων των Υπεραγορών Αλφαμέγα (pics)
Black Friday: Κάθε πέρσι και καλύτερα-Οι λόγοι του μουδιάσματος
Mall of Limassol: Το τοπίο της Λεμεσού επαναπροσδιορίζεται με το σύγχρονο εμπορικό κέντρο
Μουδιασμένη Black Friday, αισιόδοξοι για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο οι λιανέμποροι
Η νέα εκστρατεία της Alambra Fresh Milk «Μίλα μου για γάλα»