Orthodoxou Aviation: Εισιτήρια για Gulf Air για Μπαχρέιν και Αθήνα

Τον αριθμό των πτήσεων που πραγματοποιεί προς Μπαχρέιν και Αθήνα, αύξησε ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, Gulf Air, με στόχο να ενισχύσει τις δραστηριότητές του προς την Ευρώπη.

Σε ανακοίνωση η Gulf Air αναφέρει ότι θα επεκτείνει το πρόγραμμά της από Λάρνακα προς Μπαχρέιν και Αθήνα, από τις 20 Δεκεμβρίου, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις.

«Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες της θα προσφέρουν ευκολία και συνδεσιμότητα στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το Μπαχρέιν και συνδέονται με περαιτέρω προορισμούς εντός του παγκόσμιου δικτύου της αεροπορικής εταιρείας», σημειώνει η αεροπορική εταιρεία του Βασιλείου του Μπαχρέιν.

Επιπλέον, η Gulf Air αναφέρει ότι λειτουργεί «ένα ισχυρό δίκτυο απευθείας πτήσεων», μεταξύ του Βασιλείου του Μπαχρέιν και της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1982.

Προσθέτει ότι το αεροπορικό δίκτυο της στη Λάρνακα «τροφοδοτεί σημαντικά το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας».

Οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του αντιπροσώπου της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο, Orthodoxou Aviation καλώντας στο +357 24 841 050 ή μέσω οποιουδήποτε από τα εγκεκριμένα ταξιδιωτικά γραφεία της αεροπορικής εταιρείας ή μέσω της ιστοσελίδας gulfair.com και της εφαρμογής της αεροπορικής εταιρείας για κινητά τηλέφωνα.

Δειτε Επισης

Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Κ. Κουμής: Έκδηλη πλέον η ανάγκη για μόνο στοχευμένες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού
H Emirates αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία μεταφορών & logistics για το 2023
IATA: Ιστορικό ρεκόρ 4,7 δισ. ταξιδιωτών αναμένουν οι αεροπορικές το 2024
Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις προς Βρυξέλλες-Όλες οι πληροφορίες
Συγκρατημένη αισιοδοξία Υφυπουργού Τουρισμού και ACTA για 2024
Βασίλης Σταματάρης: Παραδίδω στον επόμενο Πρόεδρο ένα ACTA πιο ισχυρό
Το χριστουγεννιάτικο χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει πιο γιορτινό από ποτέ
Mercure: Διπλασιάζει την παρουσία της στην Κύπρο-Νέο ξενοδοχείο στην καρδιά της Λάρνακας
Παραγωγικές συζητήσεις Σεβίλλης-Πάφου για την «Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού»