Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Με μια σειρά από οικιστικές προτάσεις που ξεχωρίζουν, υποδέχεται και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Κατοικίες και διαμερίσματα σε περιζήτητες περιοχές, όπως τα Λατσιά, ο Στρόβολος, η Λάρνακα, η Αραδίππου, τα Μανδριά και το Παραλίμνι, συγκαταλέγονται στις μοναδικές εβδομαδιαίες ευκαιρίες της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες από €210.000

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις, το ενδιαφέρον κερδίζει μία μεγάλη γκάμα κενών και κενών κατοικιών που είναι κατάλληλες για άμεση αξιοποίηση και αποτελούν μοναδική ευκαιρία για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες.

PR39119

Στην επαρχία Λευκωσίας, πωλείται διώροφη κατοικία σε δημοφιλή περιοχή των Λατσιών, με τιμή €240.000. Ιδανικά τοποθετημένη επί της οδού Σάββα Δημήτριου και μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις λεωφόρους Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίου Γεωργίου, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 170 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, μπάνιο και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με πέργολα, κήπος και χώρος στάθμευσης. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στον Στρόβολο εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, στην τιμή των €210.000. Απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας όμορφης περιοχής, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ. και εφάπτεται της οδού Ρίου. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, αποθήκη, βοηθητικό κτήριο, ακάλυπτη βεράντα και χώρο στάθμευσης.

Διώροφη κατοικία ξεχωρίσαμε επίσης, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης και την πολυσύχναστη λεωφόρο Αθηνών, στην τιμή των €260.000. Με εμβαδόν 165 τ.μ., η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, μπάνιο και υπόγειο. Εξωτερικά υπάρχει χώρος στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά.

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στα Περβόλια, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, κοντά στη θάλασσα, στην τιμή των €160.000. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, χώρο στάθμευσης και βεράντες. Έχει εσωτερικό εμβαδόν 111 τ.μ., διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση.

PR38751

Στη δημοφιλή περιοχή «Περνέρα» στο Παραλίμνι, πωλείται διώροφη κατοικία στην τιμή των €280.000. Ιδανικά τοποθετημένη σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες και την τουριστική περιοχή Πρωταρά, η κατοικία έχει εμβαδόν 158 τ.μ. και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, κυρίως μπάνιο και αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει ψησταριά, αυλή και χώρο στάθμευσης.

Δύο διώροφες κατοικίες με πισίνα ξεχωρίζουν στα Μανδριά, στην επαρχία Πάφου, με τιμή €320.000 έκαστη. Σε μια εξαιρετική περιοχή, κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, οι κατοικίες έχουν εμβαδόν 174 τ.μ. η κάθε μία και αποτελούνται από τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, αποχωρητήριο, βεράντες, αυλή και χώρο στάθμευσης. Διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Επιπρόσθετα, στην Τσάδα εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία με πισίνα, η οποία πωλείται προς €200.000. Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας, το ακίνητο εφάπτεται του συνδετικού δρόμου Πάφου – Τσάδας. Με συνολικό εμβαδόν 184 τ.μ., αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας με τραπεζαρία και καθιστικό, πλυσταριό και μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης.

Διαμερίσματα από €55.000 στη Λάρνακα

Οι νέες προτάσεις της Altamira Real Estate περιλαμβάνουν μοναδικές ευκαιρίες και στην κατηγορία των διαμερισμάτων. Πρόκειται για κενά διαμερίσματα που πωλούνται σε Αραδίππου, Τερσεφάνου, Αναφωτίδα και το κέντρο της Λάρνακας, και αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

PR39232

Ειδικότερα, διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στην Αραδίππου, στην τιμή των €120.000. Τοποθετημένο επί της οδού Παύλου Λιασίδη, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη διασταύρωση των λεωφόρων Ελευθερίας και Σπύρου Κυπριανού, το ακίνητο έχει εμβαδόν 98 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου πωλείται προς €72.000 σε ελκυστική τοποθεσία της Τερσεφάνου, κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και με εξαιρετικές προσβάσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Το διαμέρισμα, με συνολικό εμβαδόν 65 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο με αποχωρητήριο. Επιπλέον, διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Στην ίδια κοινότητα εντοπίσαμε επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, με τιμή €72.000. Ιδανικά τοποθετημένο πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας, το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 94 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα.

PR33862

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην Αναφωτίδα προς €55.000. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό Σχολείο Αναφωτίδας, το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 81 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα.

Τέλος, στην ενορία Σωτήρος στον Δήμο Λάρνακας, εντοπίσαμε διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων, στην τιμή των €90.000. Το ακίνητο, συνολικού εμβαδού 91 τ.μ., βρίσκεται επί των οδών Γιαννάκη Αεροπόρου και Φιλοκύπρου. Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
ΠτΔ: Επιβεβαιώνεται η πορεία προόδου-Οι οίκοι αξιολόγησης αναγνωρίζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό
Ο Κεραυνός για την αναβάθμιση-«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία με υπεύθυνο τρόπο»
Θετικά μαντάτα από Fitch με αναβάθμιση της προοπτικής της κυπριακής οικονομίας σε θετική
Το brand story της Loacker και τα 40 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά
Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Tο ψηφιακό τοπίο των τραπεζών: Τα μυστικά των πρωταγωνιστών για επιτυχή μετασχηματισμό
Προχωρά με τον διορισμό Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ο Πρόεδρος-«Δύο-τρία πρόσωπα στο μυαλό μου»
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος