Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Clip News ενισχύει τους δεσμούς της με τη FIBEP, με την Κύπρο στο επίκεντρο

Η VP Media Intelligence της Clip News, και υπεύθυνη για την αγορά της Κύπρου, Κατερίνα Κεχαγιά, προτάθηκε και ψηφίστηκε στο πρόσφατο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) που έλαβε χώρα στη Σιγκαπούρη, να αναλάβει τη θέση της Vice President στην Ένωση.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι ανάμεσα σε αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου μας από όλο τον κόσμο, δουλεύοντας μαζί τους για την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τις εταιρείες μας και τους συνδρομητές μας. Παρέχουμε υπηρεσίες Media Intelligence τόσο στην ελληνική, όσο και στην κυπριακή αγορά και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε ο κάθε συνδρομητής -δυνητικός και υπάρχων- να κατανοεί συνολικά τα οφέλη που μπορεί να έχει», δηλώνει η κα Κεχαγιά.

Παράλληλα, η Clip News πρότεινε ως χώρα διεξαγωγής του επόμενου συνεδρίου την Κύπρο, πρόταση που έγινε αποδεκτή.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η παρουσίασή μας έτυχε θερμής αποδοχής και μάλιστα στην κατάλληλη χρονική στιγμή, αφού συμπληρώνουμε έναν χρόνο παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Θεωρούμε ότι η διοργάνωση ενός τέτοιου event στην Κύπρο θα συμβάλλει θετικά στην ήδη πολύ καλή συνεργασία που διατηρεί η Clip News με τους συνδρομητές της εκεί», τονίζει η κα Κεχαγιά.

Σχετικά με την Clip News

Η εταιρεία Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς Media Analysis και Monitoring από το 1992, παρέχοντας απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες monitoring από όλο τον κόσμο. Η Clip News χρησιμοποιεί τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence, καλύπτοντας και τις τρεις προσεγγίσεις της δημοσιότητας στον χρόνο: Proactive, Reactive, Predictive.

Δειτε Επισης

Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών
Π. Λευτέρη: Πνευματικά Δικαιώματα-Win win μέσα από ειλικρινή συζήτηση
Μεγάλη συζήτηση για τραπεζικό τομέα και ψηφιακό μετασχηματισμό
Άθως Δίκαιος: Η μεγαλύτερη πρόκληση, το όραμα και η σύγχρονη αρχιτεκτονική
Οι βραβευθέντες των 2ων Κυπριακών Βραβείων Αρχιτεκτονικής