Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Η πορεία και τα συστατικά ανάπτυξης του e-commerce

Με την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας και την αυξανόμενη προτίμηση των καταναλωτών για online αγορές, οι επιχειρήσεις καλούνται να εξελίσσουν τις πρακτικές τους. Ο συνδυασμός της άρτια σχεδιασμένης διαδικτυακής παρουσίας με την ατομική προσέγγιση και την ποιότητα των υπηρεσιών τους αποτελεί το κλειδί για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους πελάτες τους.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις επιδιώκουν να ενσωματώσουν την καινοτομία και τη διαφοροποίηση στις στρατηγικές τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας ανοδικής και απαιτητικής ψηφιακής αγοράς.

Καθώς οι συνθήκες για ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σε Ελλάδα και Κύπρο ωριμάζουν διαρκώς, παράγοντες της αγοράς αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και τι άλλο απαιτείται να γίνει για περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξή του.

Στο 15ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου η Γιούλικα Αντωνιάδου, Systems Deployment Consultant της Capacitor Partners και η Μαρία Παπαγρηγορίου, E-commerce Manager από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. θα συναντηθούν επί σκηνής για να συζητήσουν για την πορεία και τα συστατικά ανάπτυξης του e-commerce, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Συντονίστρια του πάνελ θα είναι η Μαρία Ιωάννου, Business Development Junior Director της ECOMMBX.

Ο θεσμός που επιστρέφει με πλούσια ενημέρωση

Το Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται για 15η χρονιά και αποτελεί θεσμό για το e-Commerce στην Κύπρο, καθώς, εκεί, παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες διεθνείς τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι διαδικτυακές αγορές αποτελούν πλέον μία από τις βασικότερες πρακτικές ενός καταναλωτή καθώς η χρήση της τεχνολογίας είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ποιο είναι το μέλλον του e-Commerce, ποια προνόμια μπορεί να παρέχει σε μία επιχείρηση και πώς μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη και ασφαλή διαδικασία αγορών για τον καταναλωτή; Ερωτήματα που πρόκειται να απαντηθούν στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το κεφάλαιο «μάρκετινγκ» και το πώς οδηγεί σε αύξηση αγορών θα αποτελέσει βασικό στοιχείο συζητήσεων ενώ αναφορά θα γίνει και στη νέα μεγάλη τάση που δεν είναι άλλη από τη βιωσιμότητα και τις πράσινες πρωτοβουλίες. To σπουδαίο γεγονός θα φιλοξενήσει ακόμη συζητήσεις σχετικές με την συμπεριφορά του καταναλωτή ηλεκτρονικού εμπορίου, με επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα να αναλύονται με σκοπό την καθοδήγηση των Οργανισμών

Ποιους αφορά

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στο Hilton Nicosia και απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντικά στελέχη εταιρειών, Digital Managers, Managers τμημάτων, ΙΤ Στελέχη επιχειρήσεων που αναπτύσσουν online πλατφόρμες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και σε Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, παροχής υπηρεσιών παράδοσης, ηλεκτρονικών πληρωμών και Digital Marketing.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Υπεραγορές Αλφαμέγα, ECOMMBX, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, IMR/University of Nicosia™, Mode& - Όμιλος Voici La Mode, Powersoft

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Capacitor Partners, FedEx, JCC Payment Systems

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, OMEGA Channel, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο