Χορηγία Κατηγορίας Οικονομία

Αεροπορικές εταιρείες του Ισραήλ προσθέτουν έκτακτες πτήσεις από Λάρνακα προς Τέλ Αβίβ

Άνω των 15 πτήσεων προς το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας, από αεροπορικές εταιρείες κυρίως από το Ισραήλ, που εξακολουθούν να διενεργούν δρομολόγια προς τη χώρα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι αεροπορικές εταιρείες του Ισραήλ προσθέτουν έκτακτες πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το Τέλ Αβίβ με στόχο να επιστρέψουν στη χώρα τους Ισραηλινοί που είτε βρίσκονται στην Κύπρο, είτε θα φτάσουν στο νησί από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες Ισραηλινοί που βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης επιστρέφουν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από όπου οι Ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες θα τους παραλάβουν για να τους μεταφέρουν στο Ισραήλ.

Εξάλλου επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα θα προσφέρει η αεροπορική εταιρεία TUS Airways, σύμφωνα με ανάρτηση της στο Facebook.

Προστίθεται ότι «λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η ΤUS Airways θα προσφέρει ορισμένες πρόσθετες πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ - Λάρνακας και Τελ Αβίβ - Αθήνας κατά τις επόμενες ημέρες  Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να επαναπροσδιοριστεί η ώρα πτήσης των επιβατών της εταιρείας, τους οποίους καλεί να προβαίνουν σε τακτικούς ελέγχους για επικαιροποιημένες πληροφορίες».

Σημειώνεται ότι αρκετές αεροπορικές εταιρείες έχουν διακόψει τις πτήσεις τους προς το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ. 

Εν τω μεταξύ πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι τόσο οι πέντε επιδοτούμενοι ασθενείς που βρίσκονται στο Ισραήλ για θεραπεία όσο και οι οικογένειες τους, είναι καλά.

Εξάλλου ένα από τα τρία γκρουπ που βρίσκονταν στο Ισραήλ για προσκύνημα και τουρισμό που αριθμούν 300 περίπου άτομα, έφτασε χθες βράδυ στην Κύπρο ενώ το δεύτερο γκρουπ θα αναχωρήσει σήμερα από το Τελ Αβίβ.

Σημειώνεται ότι στο Τέλ Αβίβ βρίσκεται για εκκλησιαστικό συνέδριο ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος ο οποίος θα παραμείνει στο Ισραήλ μέχρι και την Τετάρτη.

Εξάλλου η Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Εβραϊκή Συναγωγή που βρίσκεται στη Λάρνακα,  σε χώρους Ισραηλινών συμφερόντων στην πόλη, στην οικία του Ραββίνου αλλά και σε ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν Ισραηλινοί. 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η τελική θέση της Κυβέρνησης για τους χαμηλόμισθους στο δημόσιο
Υποχωρεί το κόστος δανεισμού κρατών Ευρωζώνης μετά την πτώση του πληθωρισμού
Eγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός της Βουλής για το 2024
Πέρασε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός του ΧΑΚ-Ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών για ιδιωτικοποίηση
Άνοιξε τον δρόμο για προσέλκυση ταλέντων η Βουλή-Αλλάζει το πλαίσιο για τις πολιτογραφήσεις
Με ημερήσια κέρδη και μηνιαία άνοδο έκλεισε το ΧΑΚ
Άνοδος δείκτη κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες το τρίτο τρίμηνο 2023
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τους χαμηλόμισθους του δημοσίου-Το μοναδικό θέμα διαφωνίας
Πλεόνασμα Γενικής Κυβέρνησης 3,1% του ΑΕΠ στο δεκάμηνο 2023
Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για εκτοπισθέντες και παθόντες