Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σπουδάσε BSc (Hons) Media Production στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Media Production, του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σημερινού δυναμικού κόσμου των μέσων ενημέρωσης και σχεδιασμένο να εξοπλίσει τους αυριανούς media producers με τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία.

319_UCLAN_6543 f

Σε μια εποχή όπου τα μέσα ενημέρωσης και οι επικοινωνιακές πρακτικές ανθούν τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν σε ομάδες παραγωγής ΜΜΕ. Καθώς ο κλάδος αλλάζει χάρη στις ψηφιακές καινοτομίες και την άνοδο των διαδικτυακών πλατφορμών, οι επαγγελματίες παραγωγής πολυμέσων υψηλής εξειδίκευσης έχουν μεγάλη ζήτηση. Το πτυχίο στην Παραγωγή Οπτικοακουστικών Μέσων του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου δίνει έμφαση στην ψηφιακή καινοτομία, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την πρακτική μάθηση που βασίζεται στη βιομηχανία, προετοιμάζοντας τους φοιτητές να προσαρμοστούν και να προχωρήσουν με την εποχή.

343_UCLAN_6622 f

Στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερσύγχρονου στούντιο παραγωγής τηλεόρασης και ήχου με δυνατότητα μετάδοσης 4K, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Το ποικίλο περιεχόμενο του προγράμματος εξοπλίζει τους πτυχιούχους να διαπρέψουν σε τομείς όπως η παραγωγή μέσων, η μετα-παραγωγή μέσων, το μάρκετινγκ, τα ψηφιακά και τα πολυμέσα. Με αυτές τις δεξιότητες, οι απόφοιτοι μπορούν να εργοδοτηθούν σε ψηφιακά πρακτορεία, ομάδες μέσων, στούντιο κινουμένων σχεδίων, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ή ακόμη και να ιδρύσουν τις δικές τους επιχειρήσεις πολυμέσων ή ψηφιακών μέσων.

353_UCLAN_6655 f

Tο πρόγραμμα BSc (Hons) Media Production δίνει έμφαση στη συνεχή μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη, την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μέσω πρακτικών έργων. Προηγούμενοι απόφοιτοι έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε διακεκριμένους εργοδότες όπως το Al Jazeera, το BBC, το Ideal World TV, το BT Sports και το Sky Sports, αναλαμβάνοντας ρόλους όπως vision mixer, video producer, camera operator, radio DJ, graphics operator, editor, compositor, and studio operator. Το πρόγραμμα Communication and Media Studies στο UCLan UK κατατάσσεται στην 1η θέση στα βορειοδυτικά και μεταξύ των κορυφαίων 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών (Complete University Guide, 2022).

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα, τα κριτήρια εισδοχής και τις υποτροφίες που προσφέρονται, μπορείτε να κλείσετε τώρα το Διαδικτυακό Ενημερωτικό σας ραντεβού με έμπειρους Λειτουργούς του Τμήματος Εισδοχής του Πανεπιστημίου ή να επισκεφτείτε το www.uclancyprus.ac.cy.

Λίγα λόγια για το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, καθώς και αναγνωρισμένο παράρτημα του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (UK QAA). Προσφέρει άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο.

Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥ, από τα πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol