Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Κ. Γιωρκάτζης: Εντυπωσιακά έργα από τον Όμιλο Rotos και κοινή φιλοσοφία

«Υποχρέωση μας είναι να εξασφαλίσουμε για τους πολίτες ένα μέλλον βιώσιμο και ένα περιβάλλον πιο καθαρό» ανέφερε ο Δήμαρχος της Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος συνεχάρη τον Όμιλο Rotos για τη μέχρι σήμερα πορεία του.

Σε χαιρετισμό του στο πλαίσιο παρουσίασης των Coeo Gladstonos Exclusive Residences του Ομίλου, ο Δήμαρχος έκανε λόγο για εντυπωσιακά έργα από τον Ομίλου Rotos, σε αυτή την «όμορφη γειτονιά της πρωτεύουσας», όπως την χαρακτήρισε.

27

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι διαπιστώνω ότι μας ενώνουν πολλά ως προς τη φιλοσοφία και τις αξίες με τις οποίες πορευόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά για να πει στη συνέχεια ότι ως Δήμος Λευκωσίας, «χαιρετίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του». «Αυτά», τόνισε, «αποτελούν και την ουσία του οράματος του Δήμου Λευκωσίας».

Ακολούθως ο Δήμαρχος είπε πως «θεωρούμε υποχρέωση μας να εξασφαλίσουμε για τους πολίτες ένα μέλλον βιώσιμο και ένα περιβάλλον πιο καθαρό» και πως όλες οι πολιτικές που εφαρμόζονται, τα έργα που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, έχουν ως στόχο μια σύγχρονη, βιώσιμη και ζωντανή πόλη που να είναι φιλόξενη και ανθρώπινη για τους δημότες και τους επισκέπτες της.

Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με τα συγχαρητήρια του Δημάρχου στον Όμιλο Rotos για τη μέχρι σήμερα πορεία του και τις ευχές για κάθε επιτυχία στους στόχους και τα μελλοντικά σχέδιά του.

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα