Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νίκος Ρωτός: Οικοδομούμε γειτονιές που αναβαθμίζουν το επίπεδο ζωής

«Στόχος μας είναι να οικοδομούμε γειτονιές που αναβαθμίζουν το επίπεδο ζωής των ανθρώπων με μεγάλες ενιαίες αναπτύξεις, με αειφόρο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και άριστη ποιότητα κατασκευή», δήλωσε ο CEO και Owner της Rotos Group, εκφράζοντας παράλληλα, τη θέση ότι τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς σκληρή, έντιμη και ποιοτική δουλειά.

21

20

Μιλώντας κατά τη διάρκεια παρουσίασης των Coeo Gladstonos Exclusive Residences στην Λευκωσία και ενώπιον εκλεκτών καλεσμένων, ο ιδιοκτήτης και CEO του Ομίλου είπε, συγκεκριμένα, πως με στόχους υψηλούς και διαχρονικές αξίες, στη διάρκεια της τριανταπεντάχρονης πορείας του, ο Όμιλος εταιρειών Rotos, κατάφερε να καθιερωθεί «ως ένας από τους πιο αξιόπιστους στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο».

1

2

«Είναι προφανές πως τίποτε δεν χαρίζεται χωρίς σκληρή, έντιμη και ποιοτική δουλειά», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια στο σημείο αυτό. Επιπλέον, εστίασε στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Ομίλου και στη σημασία που δίδεται σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

24

«Ως όμιλος τοποθετούμε τον Άνθρωπο στο επίκεντρο και δεν αρκούμαστε στη δημιουργία μεμονωμένων οικιστικών μονάδων. Στόχος μας είναι, - με μεγάλες ενιαίες αναπτύξεις - , με αειφόρο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό - και άριστη ποιότητα κατασκευής - , να οικοδομούμε γειτονιές που αναβαθμίζουν το επίπεδο ζωής των ανθρώπων», είπε σχετικά.

13

4

5

Σύμφωνα με τον CEO, η βιοκλιματική προσέγγιση, η χρήση οικολογικών υλικών, η συνετή διαχείριση των φυσικών πόρων και η καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα κτίριά του Ομίλου, εξασφαλίζουν στον αγοραστή διαχρονική αξία.

Πρόσθεσε πως, πέρα από την κατασκευή κτιρίων «καταφέραμε να κτίσουμε και μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και αυτό αποτελεί τον πυλώνα της επιτυχημένης πολύχρονης πορείας μας».

6

Κλείνοντας ο κ. Ρωτός είπε: «Η εκτίμηση που εισπράττουμε, είναι για εμάς ένα ακόμα κίνητρο, για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και για αυτό, σας ευχαριστούμε».

3

7

8

9

10

11

12

Δειτε Επισης

Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο
Τα 10+3 έργα που θα αναβαθμίσουν και θα αναζωογονήσουν τη Λεμεσό
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Ο συνιδρυτής των Google Maps επενδύει στην Ask Wire
Ακίνητα: Οι πωλήσεις ανά πόλη-Η ακμάζουσα Λάρνακα και η δυναμική Λευκωσία
ΕΒΕΛ: Απαράδεκτο να μην συμπεριλαμβάνεται η Λεμεσός στα αναπτυξιακά έργα του κράτους
Πωλείται για €7 εκατ. το κτήριο που στεγάζει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το penthouse στον πύργο του St. Raphael που ψάχνει ενοικιαστή έναντι €50.000 (pics)
Τα εννέα αναπτυξιακά έργα €620 εκατ. σε δήμους και κοινότητες