Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ανακάλυψε τον κόσμο της Νομικής μέσα από το πρόγραμμα Bachelor of Laws LLB (Hons)

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το επόμενο σου κεφάλαιο προς μια λαμπρή καριέρα στη νομική; Ψάχνεις για την σπουδή που θα σε εμπνεύσει και θα σε προετοιμάσει με τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να διαπρέψεις στο νομικό επάγγελμα;

Το πρόγραμμα Bachelor of Laws (Hons) στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου αποτελεί το ιδανικό βήμα για εσένα που επιθυμείς να γνωρίσεις τον κόσμο της νομικής και να εργαστείς ως δικηγόρος ή νομικός σύμβουλος, προσφέροντας σου εξαιρετική ποιότητα εκπαίδευσης.

Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πτυχίο

Tο πρόγραμμα Bachelor of Laws LLB (Hons) είναι το μοναδικό στη Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο από το Cyprus Bar Association και ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα στον κάτοχο να εξειδικευτεί περαιτέρω ως barrister (the Bar Professional Training Course) ή ως solicitor στην Αγγλία και την Ουαλία. Αυτό αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευση του προς την αριστεία αλλά και το συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της νομικής.

Αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Ένα από τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του προγράμματος Bachelor of Laws LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι η δυνατότητα παγκόσμιας κινητικότητας, με τους απόφοιτους να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και προνόμια με τους φοιτητές των αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων της Αγγλίας και Ουαλίας. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι μπορούν να εργοδοτηθούν σε μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες, στην Κύπρο, Αγγλία, Ουαλία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση βασισμένη σε δυο νομικά συστήματα

Το πτυχίο στη Νομική στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ξεχωρίζει για την καινοτόμο προσέγγισή του, συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά του αγγλικού δικαίου με τις σύγχρονες πτυχές τόσο του αγγλικού όσο και του κυπριακού δικαίου. Αυτό σημαίνει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που ενσωματώνει και τα δύο νομικά συστήματα καλλιεργώντας την ικανότητα των αποφοίτων να επικοινωνούν άριστα σε νομικούς όρους τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά.

Επιβλητικό Moot Court

Σπουδάζοντας στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, έχεις τη δυνατότητα να εξασκηθείς μέσα στο επιβλητικό Moot Court, το οποίο είναι και το πρώτο που δημιουργήθηκε σε Πανεπιστήμιο στη Κύπρο. To Moot Court του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ενός πραγματικού δικαστηρίου και είναι πλήρως εξοπλισμένο με συστήματα και οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Σύγχρονη Σημασία και Ειδικεύσεις

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα εξοικειωθείς με τα επτά βασικά πεδία της νομικής: Criminal Law, Equity and Trusts, Law of the European Union, Contract, Tort, Land Law, and Public Law, Παράλληλα, πέραν των υποχρεωτικών μαθημάτων, μπορείς να επιλέξεις μέσα από διαφορετικά προαιρετικά μαθήματα, αποκτώντας εξειδίκευση σε διαφορετικά νομικά πεδία.

Με το Bachelor of Laws (Hons) στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ανοίγεις τον δρόμο για μια επιτυχημένη νομική καριέρα με διεθνή αναγνώριση και σημαντική επίδραση στον συνεχώς εξελισσόμενο σύγχρονο κόσμο του δικαίου.

Επισκέψου την ιστοσελίδα μας ή επικοινώνησε μαζί μας σήμερα στο +357 24 69 4000 για να μάθεις πως μπορείς να γίνεις μέλος αυτού του προγράμματος.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)