Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Coeo Gladstonos Exclusive Residences: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκδήλωση

Με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις, πραγματοποιείται απόψε στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία εκδήλωση για το έργο Coeo Gladstonos Exclusive Residences.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι αναμένεται να καταφθάσουν στον χώρο για να γιορτάσουν, ταυτόχρονα, τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου.

Στην εκδήλωση το παρών τους αναμένεται να δώσουν κρατικοί αξιωματούχοι, κομματικά στελέχη και δημοφιλείς προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-03-PM-6686

Το καλωσόρισμα θα γίνει με χαιρετισμό από τον CEO και Owner της Rotos Group, Νίκο Ρωτό.

Το γεγονός θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος θα προχωρήσει σε χαιρετισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι θα έχουν, εξάλλου, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αρχιτεκτονική και το design πίσω από τις Coeo Gladstonos Exclusive Residences καθώς για το έργο θα μιλήσουν ο Ηρακλής Παπαχρίστου, Director του Eraclis Papachristou, του αρχιτεκτονικού γραφείου που ανέλαβε το σπουδαίο έργο όπως και ο Interior designer, Περικλής Λιάτσος ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του σχεδιασμού του χώρου.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-01-PM-5184

Η εκδήλωση στην οποία η συμμετοχή είναι κατόπιν πρόσκλησης, θα ολοκληρωθεί με κοκτέιλ δικτύωσης.

Collage Maker-05-Oct-2023-02-54-PM-1180

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences, θα αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή της γειτονιάς, μέσα σε ένα οικιστικό συγκρότημα από βίλες και πολυτελή διαμερίσματα.

Το νέο έργο θα γίνει το συνώνυμο των πιο σύγχρονων τάσεων στην πολυτελή κατοικία, δημιουργώντας την επόμενη γενιά του design living, η οποία εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον, σέβεται την ιστορική κληρονομιά και λειτουργεί σαν ‘status icon’ για τους κατοίκους της, καθώς βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική τοποθεσία της Λευκωσίας.

Ο Όμιλος

Ξεκίνησε με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Στη συνέχεια, και αφού καταξιώθηκε στον τομέα των κατασκευών, εισήλθε στον τομέα Ανάπτυξης Γης όπου κατέχει χαρτοφυλάκιο πέραν των 1000 οικιστικών και εμπορικών μονάδων.

Την τελευταία δεκαετία ο όμιλος επενδύει στην ανάπτυξη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο παροχέα Φοιτητικών Εστιών στην Κύπρο.

Παρακολουθεί και υιοθετεί τις καινούριες αρχιτεκτονικές τάσεις και υλικά, ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους και την κοινωνία έργα υψηλής αισθητικής τα οποία συμβάλουν στην αναβάθμιση της ζωής και στην ανάπτυξη του συνόλου, έχοντας ως γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η άριστη ποιότητα κατασκευών, η παράδοση των έργων πάντοτε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, οι εγγυημένοι τίτλοι ιδιοκτησίας καθώς και η εξυπηρέτηση των πελατών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των έργων, αποτελούν τον πυλώνα ώστε ο όμιλος να διατηρεί διαχρονικά την αξιοπιστία του στην αγορά ακινήτων.

Μερικά από τα έργα του ομίλου που ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική τους είναι το πολυβραβευμένο κτήριο της Wargaming Plc., οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier, Unihalls Trinity καθώς και το U Residences, το μεγαλύτερο φοιτητικό συγκρότημα εστιών στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
ΠτΔ: Επιβεβαιώνεται η πορεία προόδου-Οι οίκοι αξιολόγησης αναγνωρίζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό
Ο Κεραυνός για την αναβάθμιση-«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία με υπεύθυνο τρόπο»
Θετικά μαντάτα από Fitch με αναβάθμιση της προοπτικής της κυπριακής οικονομίας σε θετική
Το brand story της Loacker και τα 40 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά
Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Tο ψηφιακό τοπίο των τραπεζών: Τα μυστικά των πρωταγωνιστών για επιτυχή μετασχηματισμό
Προχωρά με τον διορισμό Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ο Πρόεδρος-«Δύο-τρία πρόσωπα στο μυαλό μου»
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος