Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Voici La Mode: Φέρνει στην Κύπρο το βρετανικό premium brand Jaeger

Tο βρετανικό premium brand Jaeger καταφθάνει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα, αποκλειστικά στο κατάστημα των M&S στην Ακρόπολη από την εταιρεία Voici La Mode.

Από την ίδρυσή του το 1884, το premium fashion brand Jaeger δημιουργούσε ποιοτικά και στιλάτα κομμάτια με τη χρήση φυσικών ινών υψηλών προδιαγραφών.

Με την εξαγορά του από τα M&S τον Ιανουάριο του 2021, το Jaeger έχει αναγεννηθεί, επιστρέφοντας με μια νέα ματιά και ολοκαίνουργια ταυτότητα. Το brand εκπέμπει ένα σύγχρονο πρόσωπο με μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια που ενσαρκώνουν τη βρετανική μοντέρνα κουλτούρα μέσω της απαράμιλλης ποιότητας, του μοναδικού τελειώματος και της άψογης εφαρμογής.

Η premium συλλογή Jaeger προσφέρει έναν μικρό αριθμό κομματιών από κάθε μέγεθος, ενώ σ’ αυτήν συγκαταλέγονται παλτά, φορέματα και πλεκτά, με κομμάτια ορόσημα από τις διαχρονικές συλλογές του brand. Πιστά στην ιστορική κληρονομιά του brand, τα M&S έχουν κρατήσει τα αριστοκρατικά του υφάσματα ως τον πυρήνα της κολεξιόν, που αφορούν το μετάξι, το μαλλί και το κασμίρι.

Όπως είναι αναμενόμενο, μια επωνυμία με βαθιά παράδοση και ιστορία, η οποία επιλέγεται από λαμπρές προσωπικότητες σ’ όλο τον κόσμο, αναμένεται να δημιουργήσει και στην Κύπρο φανατικούς υποστηρικτές. Ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος στο ισόγειο του M&S στην Ακρόπολη, ειδικά για το brand θα ανοίξει για το κοινό στις 6 Οκτωβρίου.

  • Λίγα λόγια για το Jaeger

Όπως και τα M&S, το Jaeger ιδρύθηκε το 1884 από τον βρετανό επιχειρηματία Lewis Tomalin και δημιουργεί ποιοτικά και κομψά ρούχα εδώ και 139 χρόνια. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην οδό Regent street στην καρδιά του Λονδίνου, έχοντας ένα μοναδικό πελατολόγιο και κατά τη δεκαετία του 1960 είχε ως κύρια μοντέλα τις Audrey Hepburn και Marilyn Monroe. Έχει τη φήμη της καινοτομίας στις φυσικές ίνες, της βρετανικής προμήθειας και του ξεχωριστού στιλ. To premium brand Jaeger αντιπροσωπεύει την αβίαστη κομψότητα, προϊόν που είναι μοναδικό, κομψό και προσφέρει αυταπόδεικτη ποιότητα.

Τον Ιανουάριο του 2021, τα M&S εξαγόρασαν το Jaeger brand.

  • Λίγα λόγια για τον όμιλο Voici La Mode (VLM)

Για πάνω από 65 χρόνια, ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης στην Κύπρο και τη Ρουμανία. Διαθέτει 30 σημεία πώλησης και εκπροσωπεί πέρα από τα Marks & Spencer, τα brands: Celio, Sfera, Etam, Undiz και Accessorize, την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode και κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπία του Marks & Spencer στη αγορά της Ρουμανίας.

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο