Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Art Deal by Kapatays για 14η συνεχόμενη χρονιά

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 14η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός Art Deal by Kapatays.

Το Art Deal θα διεξαχθεί στην αίθουσα τέχνης Golden Gallery by Kapatays στο κέντρο της Λευκωσίας, Μνασιάδου 8, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, 09:30 - 22:00.

artdeal2

Το Art Deal αποτελεί μια μοναδική εικαστική εμπειρία, με τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Αλέκος Φασιανός, ο Γιάννης Γαΐτης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Παύλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Σωτήρης Σόρογκας, ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως ο Διονύσης Ματαράγκας, η Κατερίνα Γεωργαντά, ο Ανδρέας Ψαράκος, ο Απόστολος Λάβδας, ο Άγγελος Ραζής, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Δημήτρης Γέρος, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, η Συλβάνα Σαμαρτζίδου, ο Igli Jorgo και πολλοί άλλοι.

artdeal3

Όλα τα έργα που παρουσιάζονται στο Art Deal by Kapatays διατίθενται προς πώληση σε ειδικά χαμηλές τιμές για τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό, και συνοδεύονται με το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας.

artdeal4

Πάντα με έμφαση στην ποιότητα, στην αυθεντικότητα και με γνώμονα τον σεβασμό προς την καλλιτεχνική δημιουργία και τον δημιουργό καθώς και προς το φιλότεχνο κοινό.

artdeal5

Η τέχνη είναι για όλους. Η τέχνη είναι επένδυση!

Golden Gallery by Kapatays
Μνασιάδου 8
1065, Λευκωσία

artdeal6

Παρασκευή 3, Σάββατο 4, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023
09:30 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Info: 22 665727, 97 771977
www.goldengallerycy.com

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών
Π. Λευτέρη: Πνευματικά Δικαιώματα-Win win μέσα από ειλικρινή συζήτηση
Μεγάλη συζήτηση για τραπεζικό τομέα και ψηφιακό μετασχηματισμό
Άθως Δίκαιος: Η μεγαλύτερη πρόκληση, το όραμα και η σύγχρονη αρχιτεκτονική