Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

HORECA-Gastronomia Expo 2023: Οι διαγωνισμοί Γαστρονομίας σάς περιμένουν

Η HORECA - Gastronomia Expo 2023, η μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο, έρχεται τον Νοέμβριο. Για άλλη μια χρονιά το γεγονός, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και συντονιστή την IMH, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και σκοπό έχει να φέρει τους επαγγελματίες του Κλάδου σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων μαζικής εστίασης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα διεξαχθούν πολυάριθμες εκδηλώσεις καθώς οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, σε Street Food, καθώς και σε εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος ζωντανών διαγωνισμών όπου σχολεία που δήλωσαν τη συμμετοχή τους θα ετοιμάσουν νόστιμες ιταλικές συνταγές και όχι μόνο.

Την επόμενη μέρα, οι διαγωνισμοί συνεχίζονται με τους συμμετέχοντες να μαγειρεύουν ορεκτικά και επιδόρπια και να ετοιμάζουν ευφάνταστα platter.

Την τρίτη μέρα διαγωνισμών οι επίδοξοι σεφ θα φτιάξουν street food και κυπριακούς μεζέδες μεταξύ πολλών άλλων δοκιμασιών. Παράλληλα, θα διεξάγονται static classes.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα συνεχιστούν τα static classes ταυτόχρονα με ζωντανούς διαγωνισμούς που θα δώσουν την ευκαιρία στους πιο ικανούς να… ξεχωρίσουν.

Τεράστιο είναι στο μεταξύ το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν εταιρείες από όλη την Κύπρο για συμμετοχή τους στο HORECA-Gastronomia Expo. Πέραν των 70 εταιρειών έχουν ήδη δηλώσει το παρών τους. Το απόλυτο trade show της χρονιάς αναμένεται να συγκεντρώσει τους κορυφαίους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και τη μαζική εστίαση.

Telecoms Partner: Cyta Business

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού

Υποστηρικτές: Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ), Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων και το Cyprus Housekeepers Association.

Επίσημος Χορηγός του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής: Υφυπουργείο Τουρισμού.

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος