Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Εμπόριο: Αξιοποιώντας το απόθεμα των φυσικών καταστημάτων

Στην εποχή του ψηφιακού εμπορίου, οι εμπορικές αλυσίδες βρίσκονται σε μια συναρπαστική πρόκληση: στο πώς να δημιουργήσουν αγοραστική εμπειρία που όχι μόνο θα εντυπωσιάζει τους πελάτες αλλά θα τους εμπνέει και θα τους ωθεί στο να επιστρέφουν για περισσότερες αγορές. Στη βάση αυτής της πρόκλησης, η έξυπνη παρακολούθηση του αποθέματος και η ακριβής εκτέλεση των παραγγελιών αναδεικνύονται κομβικές.

Η διαχείριση του αποθέματος είναι μια ευκαιρία για επιπρόσθετες εμπειρίες αγορών που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η χρήση τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ακρίβεια στη διαχείριση του αποθέματος αποτελεί τον πυρήνα ανάπτυξης των επιχειρηματικών επιδόσεων και της δημιουργίας δυναμικών σχέσεων με τους πελάτες.

Ποιοι είναι λοιπόν μερικοί τρόποι για online πωλήσεις μέχρι και του τελευταίου τεμαχίου ενός κωδικού, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται σε κάποιο ράφι ενός καταστήματός; Σε αυτήν το ερώτημα θα απαντήσει στο πλαίσιο μιας σύντομης και περιεκτικής παρουσίασης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lighthouse ΑΕ / Vendallion, Κωστής Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια του 15ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Ο κ.Παπαδόπουλος, θα εξετάσει το πώς εμπορικές αλυσίδες καταφέρνουν να αυξήσουν δραματικά τις πωλήσεις τους και την ικανοποίηση των πελατών τους μέσα από την έξυπνη παρακολούθηση του αποθέματος και εκτέλεση των παραγγελιών τους.

Εμπειρία σε Ευρώπη

Ο Κωστής Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του Ε.Μ.Π. και έχει μία 23ετή πορεία στον χώρο της πληροφορικής και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με εκτεταμένη εμπειρία πάνω στο e-commerce έχει υποστηρίξει ουσιωδώς πολλαπλά μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, τόσο σε εμπορικό όσο και σε τεχνικό συμβουλευτικό επίπεδο. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Lighthouse ΑΕ, μίας εταιρείας λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία εξυπηρετεί μεγάλους Έλληνες και ξένους εμπόρους, όπως Jumbo,Intersport, Kafkas, Elpedison, VW Group, Mazda, και πολλούς άλλους.

Όλες οι τάσεις

Το 15ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου φέρνει μαζί του όλες οι τελευταίες διεθνείς τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι διαδικτυακές αγορές αποτελούν πλέον μία από τις βασικότερες πρακτικές ενός καταναλωτή καθώς η χρήση της τεχνολογίας είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ποιο είναι το μέλλον του e-Commerce, ποια προνόμια μπορεί να παρέχει σε μία επιχείρηση και πώς μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη και ασφαλή διαδικασία αγορών για τον καταναλωτή; Αυτά και άλλα ερωτήματα πρόκειται να απαντηθούν στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα γίνει παρουσίαση και της έρευνας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, καθώς και του δείκτη Ψηφιοποίησης Κοινωνίας και Οικονομίας DESI για Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα.

To σπουδαίο γεγονός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στο Hilton Nicosia και θα φιλοξενήσει, ακόμη, συζητήσεις σχετικές με την συμπεριφορά του καταναλωτή ηλεκτρονικού εμπορίου. Το κεφάλαιο «μάρκετινγκ» και πώς οδηγεί σε αύξηση αγορών θα αποτελέσει βασικό στοιχείο συζητήσεων ενώ αναφορά θα γίνει και στη νέα μεγάλη τάση που δεν είναι άλλη από τη βιωσιμότητα και τις πράσινες πρωτοβουλίες.

Ο ρόλος του AR και του VR στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σημαντικός γεγονός που κάνει το πιο πάνω θέμα κρίσιμο για τους πρωταγωνιστές τις αγοράς και όχι μόνο. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει, παρουσιάσεις με τα πιο πάνω αλλά και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την πορεία και τα συστατικά ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο καθώς και την αξιοποίηση των Data Analytics.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Διευθυντικά στελέχη εταιρειών, Digital Managers, Managers τμημάτων, ΙΤ Στελέχη επιχειρήσεων που αναπτύσσουν online πλατφόρμες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και σε Εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, παροχής υπηρεσιών παράδοσης, ηλεκτρονικών πληρωμών και Digital Marketing.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Υπεραγορές Αλφαμέγα, ECOMMBX, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, IMR/University of Nicosia™, Mode& - Όμιλος Voici La Mode, Powersoft

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Capacitor Partners, FedEx, JCC Payment Systems

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, OMEGA Channel, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio
Σήμερα η δεύτερη και τελευταία μέρα του Cyprus Job Fair: 50 εργοδότες με 1000 θέσεις εργασίας σε περιμένουν