Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η KEAN αξιοποιεί τα social για να συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Δεν μπορεί, όλο και κάπου θα το ‘χει πάρει κι εσένα το μάτι σου! Κι όταν λέμε ότι έχει γεμίσει το Instagram με οχτάρια δεν εννοούμε ότι βλέπουμε γνωστούς, φίλους και influencers να παραπατούν ελαφρώς, αλλά ότι σχηματίζουν τον αριθμό 8 και το ποστάρουν στα προφίλ τους. Και κάνουν και tag το account της KEAN στο Instagram!

Τι είναι, λοιπόν, όλο αυτά τα οχτάρια και ποιο είναι το μήνυμα που μπορεί να κρύβεται πίσω από τον συγκεκριμένο αριθμό; Ας ξεκινήσουμε με μία πολύ σημαντική πληροφορία που ίσως αγνοούσες: η 8η μέρα του κύκλου κάθε γυναίκας είναι σημαντική!

Κι αυτό γιατί είναι η μέρα που συστήνεται από τους γιατρούς να πραγματοποιείται αυτοεξέταση μαστού κάθε μήνα. Και μιας κι ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού, η KEAN πήρε την πρωτοβουλία να φτάσει αυτή η γνώση σε όλο και περισσότερες γυναίκες και άντρες!

2

Πώς; Μέσα από μία social καμπάνια, με το hashtag #Day8LookAfterYourOranges, που καλεί τον κόσμο να σχηματίσει τον αριθμό 8 με όποιον τρόπο επιθυμεί, να ανεβάσει φωτογραφία στο προφίλ του και να ενθαρρύνει μέσω του caption τα αγαπημένα του άτομα να βάλουν την αυτοεξέταση μαστού, την 8η μέρα του κύκλου, στο μηνιαίο πρόγραμμά τους!

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η KEAN αξιοποιεί τη δημοφιλία της στα social για να συμβάλλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Η φετινή καμπάνια αποτελεί τη συνέχεια της αντίστοιχης περσινής, #LookAfterYourOranges. Κι αφού πέρυσι κατάφερε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πώς γίνεται η αυτοεξέταση, φέτος αποφάσισε να μιλήσει για το πότε πρέπει αυτή να πραγματοποιείται, με σκοπό να προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση σε μία σημαντική διαδικασία που έχει τη δύναμη να σώσει ζωές. Γιατί η μηνιαία αυτοεξέταση την 8η μέρα του κύκλου μπορεί να οδηγήσει σε έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της νόσου.

3

Αν είσαι έτοιμη/ος να κάνεις κι εσύ το δικό σου 8άρι για καλό σκοπό, δεν έχεις παρά να ανεβάσεις τη δική σου φωτογραφία, όπου σχηματίζεις τον αριθμό 8, να κάνεις tag @kean_soft_drinks και να να χρησιμοποιήσεις το hashtag #Day8LookAfterYourOranges. Κι έτσι, θα στηρίξεις κι εσύ τη Europa Donna Κύπρου, καθώς η KEAN θα δίνει 2 ευρώ για κάθε φωτογραφία στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού!

Δειτε Επισης

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στη Ναυτιλιακή Σύνοδο Κορυφής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
Lidl Κύπρου: Στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα