Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε Νηπιαγωγείο της Λευκωσίας από τα Public

Tα Public μοιράζονται για ακόμη μια φορά με τον δικό τους τρόπο, την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς, χαρίζοντας tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε Νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, προσφέροντας χαμόγελα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς!

Η δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού από τα Public αποτελεί σημαντικό βήμα για την εκπαιδευτική πρόοδο των παιδιών και την προετοιμασία τους στην ψηφιακή εποχή ενώ την ίδια στιγμή διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Συγκεκριμένα, με τη χρήση των tablets και ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες όπως αριθμητική, γραφή και ανάγνωση. Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα με τη χρήση ειδικών εφαρμογών να εμπλουτίσουν τους τρόπους διδασκαλίας τους με ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο για τα παιδιά.

O πυλώνας της εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό πεδίο ευαισθητοποίησης για τα Public, καθώς εκτός από τη δωρεά του τεχνολογικού εξοπλισμού, χάρισαν και γραφική ύλη σε μαθητές δημοτικού σχολείου για να ξεκινήσουν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.

Αναφερόμενος στις δύο δωρεές, o Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public Κύπρου δήλωσε: «Για όλους εμάς στα Public, η κοινωνική προσφορά αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αξίες μας. Χαιρόμαστε που μπορούμε να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση των παιδιών, στηρίζοντας τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο τους και ελπίζουμε να προσφέρουμε χαρά στη ζωή των παιδιών».

Η δωρεά των Public έλαβε θερμή υποδοχή από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, οι οποίοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους για την υποστήριξη των Public.

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023