Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

80 χρόνια αρτοποιίας στην Αθηένου-Ο σπουδαίος ρόλος των αρτοποιών της κωμόπολης

Ο Δήμος Αθηένου και ο Σύνδεσμος Αρτοποιών Αθηένου τίμησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (12/10/2023) τους αρτοποιούς της κωμόπολης, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισαν στο να κάνουν το Αθηενίτικο Ψωμί γνωστό σε ολόκληρη την Κύπρο.

Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία για να αναδείξουν την αξία τους και να τιμήσουν τον κόπο και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της αρτοποιίας.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημηρτίου, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κύριος Παύλος Ραβάνη, εκπρόσωποι του ΚΕΒΕ, του ΕΒΕΛ , της ΟΕΒ , πολλοί κάτοικοι της κωμόπολης, καθώς και αξιωματούχοι του Δήμου και μέλη του Συνδέσμου Αρτοποιών.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λακωνίας Νίκος Μάζης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν απονομές τιμητικών διακρίσεων στους αρτοποιούς για την προσφορά τους στον τομέα της αρτοποιίας και την προώθηση του Αθηενίτικου Ψωμιού σε όλη την Κύπρο.

Η εκδήλωση αναδείχθηκε ως μια ευκαιρία για την τοπική κοινότητα να ενωθεί και να τιμήσει την παράδοση της αρτοποιίας και την αφοσίωση των αρτοποιών της περιοχής που συνέβαλαν στη διάδοση του Αθηενίτικου Ψωμιού.

Αυτή η εκδήλωση αναδεικνύει τη σημασία της διατήρησης των παραδόσεων και της αναγνώρισης των ανθρώπων που συνεισφέρουν στον πολιτισμό και τη γαστρονομία της περιοχής και κατ’επέκταση της Κύπρου.

387853192_122096513648083541_3849155287755702650_n

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών
Π. Λευτέρη: Πνευματικά Δικαιώματα-Win win μέσα από ειλικρινή συζήτηση
Μεγάλη συζήτηση για τραπεζικό τομέα και ψηφιακό μετασχηματισμό
Άθως Δίκαιος: Η μεγαλύτερη πρόκληση, το όραμα και η σύγχρονη αρχιτεκτονική