Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τεχνολογία και ακίνητα: Πώς η Crowdbase αλλάζει το παιχνίδι

Η Crowdbase, η πρώτη πλατφόρμα επενδυτικού crowdfunding στην Κύπρο, εισέρχεται στον τομέα των ακινήτων. Αυτή η καινοτόμος κίνηση επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επενδύσει σε ακίνητα με ελάχιστα ποσά, ξεκινώντας από μόλις €500. Καταρρίπτει δηλαδή τα συμβατικά εμπόδια σε αυτόν τον τομέα που απαιτούσαν επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Εκδημοκρατίζοντας επενδύσεις σε ακίνητα

Αυτή η νέα πρωτοβουλία διευρύνει σημαντικά τις ευκαιρίες για το οικοσύστημα των επενδυτών στην Κύπρο, ξεκλειδώνοντας επενδύσεις που προηγουμένως ήταν ανέφικτες για πολλούς. Μέσα από συζητήσεις με επενδυτές, ανακαλύψαμε μια ισχυρή ζήτηση στην αγορά για επενδύσεις σε ακίνητα, έναν τομέα με τον οποίο οι Κύπριοι επενδυτές αισθάνονται πιο άνετα σε σύγκριση με επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups). Αυτή η κατανόηση οδήγησε την επέκτασή μας στα ακίνητα, ευθυγραμμιζόμενη τόσο με τη ζήτηση της αγοράς όσο και με την εξοικείωση των επενδυτών.

Είναι μια πρωτοποριακή αλλαγή σε μια αγορά που παραδοσιακά βασιζόταν σε υψηλές ελάχιστες επενδύσεις, προσκαλώντας τώρα μια ευρύτερη κοινότητα στο χώρο επενδύσεων σε ακίνητα. Το εγχείρημα μας στο χώρο των ακινήτων όχι μόνο εκδημοκρατίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις, αλλά έχει απήχηση στην τοπική βάση επενδυτών, σηματοδοτώντας μια αντοποκρινόμενη κίνηση της Crowdbase προς τις εξελισσόμενες προτιμήσεις των επενδυτών.

1

Απλοποίηση επενδύσεων μέσω τεχνολογίας

Παραδοσιακά, οι επενδύσεις σε ακίνητα περιλάμβαναν εκτεταμένα έγγραφα, φυσικές υπογραφές και πολλά αντίγραφα. Με τη νέα υπηρεσία της Crowdbase στη χρηματοδότηση ακινήτων, ολόκληρη η διαδικασία επένδυσης γίνεται απρόσκοπτα μέσω διαδικτύου. Αυτή η τεχνολογική πρόοδος απλοποιεί τη διαδικασία και μειώνει σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο και προσπάθεια για επένδυση. Η εγγραφή στην πλατφόρμα και η επένδυση διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά, καθιστώντας την επένδυση σε ακίνητα μια γρήγορη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Υποστηρίζοντας μια βιώσιμη Κύπρο

Η Crowdbase φιλοδοξεί να διαδραματίσει το ρόλο της στην προώθηση βιώσιμων έργων εντός της Κύπρου. Μέσω του νέου μοντέλου για τη χρηματοδότηση ακινήτων, η Crowdbase επιδιώκει να υποστηρίξει πράσινες και βιώσιμες πρωτοβουλίες όπως η παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας, η αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων και τα κέντρα ανακύκλωσης, μεταξύ άλλων. Αυτή η εστίαση ευθυγραμμίζεται με ένα ευρύτερο όραμα για την προώθηση περιβαλλοντικά υπεύθυνων επενδυτικών ευκαιριών, ωθώντας την Κύπρο προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο οικονομικό τόπο.

2

Ευκαιρίες ακινήτων στην Crowdbase

H Crowdbase είναι ενθουσιασμένη με τις δυνατότητες αυτού του εγχειρήματος στην Κύπρο, φέρνοντας μια νέα εποχή προσβάσιμων επενδύσεων σε ακίνητα. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των καθημερινών επενδυτών και τις επενδύσεις σε ακίνητα, ενισχύουμε τη χρηματοοινομική ένταξη και συμβάλλουμε σε ένα πιο διαφοροποιημένο και ισχυρό οικονομικό περιβάλλον. Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τις δυνατότητες αυτού του νέου εγχειρήματος, ρίξτε μια ματία στην πρώτη καμπάνια ακινήτων στην Crowdbase, The Courtyard.

Δειτε Επισης

Neocleous Tower: Το «πράσινο» κτήριο γραφείων έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς
Altamira Real Estate: Η μεγαλύτερη εκστρατεία της χρονιάς είναι γεγονός
Ask Wire's BRIX: Μάθε τις επιδόσεις των άλλων developers και κέρδισέ τους στα σημεία
Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη