Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Lino Finini: O COO της Swissquote στο International Funds Summit

Στην Κύπρο θα βρίσκεται τις προσεχείς ημέρες ο COO της Swissquote, Lino Finini, ο οποίοs θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο 9o International Funds Summit & EXPO που διοργανώνουν CIFA και Invest Cyprus και που πραγματοποιείται στη Λεμεσό στις 23-24 Οκτωβρίου 2023. Ο κ. Finini μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του στα χρηματοοικονομικά δρώμενα, θα παραθέσει τις θέσεις και απόψεις του σε ό,τι αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις και πως διαμορφώνεται το τοπίο για τα επενδυτικά ταμεία τόσο στην Ευρώπη όσο και ανά το παγκόσμιο στο πλαίσιο συζήτησης που θα διεξαχθεί στο Leaders’ Stage.

Ο Lino Finini διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της Swissquote από το 1996 ως αρχιτέκτονας λογισμικού και διαχειριστής λογαριασμών. Από το 2001 κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer στην Swissquote. Υπογραμμίζεται πως ο κ. Finini είναι ειδικός στην αρχιτεκτονική λογισμικού και διετέλεσε σύμβουλος για αρκετές εταιρείες όλα αυτά τα χρόνια. Με ισχυρό υπόβαθρο στη διαχείριση λογαριασμού και συμβάλει στην επιτυχημένη ανάπτυξη της Swissquote.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Swissquote μέσω της Swissquote Capital Markets διαθέτει από τα τέλη του 2022 παρουσία και στην Κύπρο με στόχο να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε συναλλαγές νομισμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, η Swissquote είναι ηγέτης στο ελβετικό online banking και trading, καθώς μέσω των καινοτόμων πλατφόρμων της, δίνει τη δυνατότητα για συναλλαγές (trading) πέραν των τριών εκατομμυρίων οικονομικών προϊόντων (financial products).

Η Κύπρος στην καρδιά των γεγονότων

Το 9ο International Funds Summit & Expo θα καλωσορίσει στο Parklane Hotel στη Λεμεσό, κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικούς του τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο για να συζητήσουν το εξελισσόμενο ρυθμιστικό και ολοένα πιο ανταγωνιστικό τοπίο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Η Κύπρος θα είναι στην καρδιά των γεγονότων τον μέσα από το 9ο International Funds Summit & EXPO (23-24 Οκτωβρίου) και το 36ο IIFA Annual Conference (24-25 Οκτωβρίου). Η ατζέντα περιλαμβάνει την επισκόπηση των επενδυτικών φορέων και περιουσιακών στοιχείων, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και της χρηματοοικονομικής σταθερότητας καθώς επίσης και της διασυνοριακής διανομής.

Οι συζητήσεις θα εστιάσουν και στο θέμα των βιώσιμων επενδύσεων. Τα νεότερα σχετικά με την FINTECH αποτελούν, εξάλλου, μέρος των παρουσιάσεων.

Στη σκηνή θα ανέβουν πάνω από 30 ομιλητές διεθνούς κύρους, στην παρουσία 500 και πλέον συμμετεχόντων που κατακλύζει κάθε χρόνο τους χώρους του Συνεδρίου και της Έκθεσης.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε ανώτερους επαγγελματίες χρηματοοικονομικών και επενδύσεων από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες του ΣΣΚ, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Παρουσία αναμένεται να έχουν Chief Financial Officers (CFOs), Διαχειριστές κεφαλαίων, Chief Operating Officers (COOs), Νομικοί σύμβουλοι που ειδικεύονται στον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων, Asset Managers, Fund Managers, Δικηγόροι φορολογίας, Εκπρόσωποι διεθνών MME και άλλοι επαγγελματίες επενδύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, Athlos Capital, Bank of Cyprus, Deloitte Cyprus,ECOMMBX, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, Swissquote, Trident Trust

Αργυροί Χορηγοί: ATG Funds, B2B Insurance Brokers, cdbbank, Ebury, EFFECT, Ellinas Finance, Fortified Capital, GMM Global Money Manager, PCS SA, SYSTEMIC

Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA)

Με τη στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC)

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο
Ενδιαφέρον από επενδυτικά ταμεία κρατών της περιοχής για τον Euroasia
Πολλαπλά οφέλη για τη γεωργία από την εγκατάσταση αγροφωτοβολταϊκών
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Οι εξωφρενικές τιμές σπρώχνουν ξένους αγοραστές στα κατεχόμενα, όχι ο πόλεμος στο Ισραήλ
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών