Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

SportBenefit.eu: Η καινοτόμος πλατφόρμα για την ευεξία των εργαζομένων που κάνει θραύση

Έκανε το αδύνατο δυνατό η SportBenefit.eu. Μέσα σε μόλις έξι μήνες, κατάφερε να προσελκύσει αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες δεκάδων εταιρειών – πελατών της, αλλά και να κάνει ευτυχισμένους εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και μάλιστα δίχως εκπτώσεις, μιας ευέλικτης και ποικίλης συνδρομής στο γυμναστήριο.

2.width-800

Στην ουσία, το SportBenefit.eu ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της ευημερίας των εργαζομένων. Προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 160 διαφορετικές αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες γυμναστικής και φυσικής κατάστασης σε ολόκληρη την Κύπρο. Και όλα αυτά, μέσα σε μια βολική πλατφόρμα, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις που αφορούν σε συνεδρίες γυμναστικής, μαθήματα γιόγκα, κολύμβηση, στούντιο χορού, αναρρίχηση, τένις ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο προσφέρεται στο SportBenefit.eu. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εναλλαγή των επιλογών τους όσο συχνά θέλουν, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις τους.

Πανεύκολη χρήση

Η χρήση του SportBenefit.eu είναι πανεύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής SportBenefit για κινητά, η οποία παρέχει τη δυνατότητα περιήγησης και επιλογής της δραστηριότητας που επιθυμεί μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μόλις ο χρήστης αφιχθεί στην τοποθεσία, απλά σαρώνει τον κωδικό QR με την εφαρμογή του, περιμένει το προσωπικό να εγκρίνει την επίσκεψή σας και οι πύλες υποδοχής ανοίγουν διάπλατα.

Και επειδή καμιά φορά τα λόγια περισσεύουν είναι καλύτερα να δίνεται ο λόγος σε εκείνους που ζούν αυτή την εμπειρία. Και στην προκειμένη, δεν είναι άλλοι από την ομάδα της SportBenefit και κυρίως τους πελάτες της στο SportBenefit.eu.

Ο Dmitry Pipko, που είναι επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης στο SportBenefit.eu, δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τη θετική ανταπόκριση που υπήρξε για την υπηρεσία από την ημέρα έναρξης λειτουργίας της. “Η Κύπρος είναι μια αγορά που εκτιμά πραγματικά την καινοτομία και την ευημερία. Η πλατφόρμα μας δεν αφορά μόνο τη γυμναστική. Παρέχουμε την ίδια στιγμή τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να επιλέγουν τι τους κάνει ευτυχισμένους και υγιείς. Και το σημαντικότερο είναι πως τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, συνειδητοποιούν αυτή την αξία η οποία μπορεί πραγματικά να συμβάλει προς τη θετική πλευρά στη μεταμόρφωση των χώρων εργασίας τους".

3.width-800

Η Zinaida Rotaru, Mayflower Compensation and Benefit Leader, είναι μία εκ των επαγγελματιών HR που έχουν δει στην πράξη τη διαφορά που κάνει το SportBenefit.eu. "Πήραμε μια εξαιρετική απόφαση να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση των εργαζομένων μας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την ευτυχία τους. Αυτό το πρόγραμμα, μας επέτρεψε να παρέχουμε κάλυψη για όλα τα είδη αθλημάτων και εξάλειψε την ανάγκη να διαχειρίζομαι εγώ προσωπικά ως C&B την επικοινωνία με επτά διαφορετικά γυμναστήρια και ακαδημίες. Ως αποτέλεσμα, ο φόρτος εργασίας μου μειώθηκε σημαντικά. SportBenefit.eu, σας ευχαριστώ!"

Εκτοξεύει την απόδοση

Το SportBenefit.eu δεν είναι μόνο μια εξαιρετική λύση για την ευημερία των εργαζομένων, αλλά και μια έξυπνη επιλογή για την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων για τις εταιρείες που θέλουν να ενισχύσουν τα προγράμματα αθλητικής αντιστάθμισης:

● Δεν απαιτείται μακροχρόνιο συμβόλαιο: Μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το SportBenefit.eu όποτε θέλετε, χωρίς καμία ταλαιπωρία ή πέναλτι.

● Λογιστικός εξορθολογισμός: Ένα τιμολόγιο για όλα τα μέλη του προσωπικού και όλες τις συνδρομές τους.

● Εύκολη διαχείριση: Μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας online και να λάβετε υποστήριξη από την ειδική ομάδα του SportBenefit.

● Εξοικονόμηση πόρων: Η προσφορά εταιρικής αθλητικής συνδρομής μπορεί να αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση φόρων, καθώς αποδεδειγμένα μειώνει τις # ημέρες ασθένειας του προσωπικού.

Ο Filip Wolek, διευθύνων σύμβουλος της SportBenefit.eu, συνοψίζει τη δήλωση του για την αποστολή της εταιρείας ως εξής: "Στόχος μας είναι να κάνουμε τις κυπριακές εταιρείες όχι μόνο πιο ανταγωνιστικές αλλά και να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη συνολική ευτυχία των εργαζομένων τους".

Το SportBenefit.eu είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή πληροφόρησης, για όποιον θέλει να ανακαλύψει την ποικιλία επιλογών άθλησης και γυμναστικής στην Κύπρο. Βάζοντας όλες τις τοποθεσίες των συνεργατών του SportBenefit οι οποίες είναι (περισσότερες από 160 αυτή τη στιγμή) στο χάρτη της Κύπρου στην ιστοσελίδα του SportBenefit, η ομάδα επιτρέπει σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν εύκολα τα καλύτερα μέρη για να γυμναστούν κοντά τους. Είτε αναζητούν γυμναστήριο, είτε στούντιο γιόγκα, είτε πισίνα, είτε οτιδήποτε άλλο συναφές. Όλα μπορούν να τα βρουν στο SportBenefit.eu, που έχει καταστεί ο απόλυτος οδηγός για το κεφάλαιο της γυμναστικής στον τόπο μας.

Το SportBenefit.eu είναι επίσης υπερήφανος υποστηρικτής της τοπικής κοινότητας γυμναστικής και αθλητισμού. Συνεργάζεται με πολυάριθμες τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις, συνδέει διεθνείς και τοπικούς λάτρεις του αθλητισμού και καλλιεργεί την αίσθηση του ανήκειν σε αυτή την κοινότητα που εκτείνεται πέρα από το χώρο εργασίας.

Μη χάσετε αυτή την καινοτόμο λύση! Αφήστε τα κύματα της καινοτομίας να σας παρασύρουν καθώς με αυτό τον τρόπο δίνετε προτεραιότητα στην ευτυχία και την υγεία των εργαζομένων σας με το SportBenefit.eu, οι οποίοι θα σας επιβραβεύσουν με τις επιδόσεις και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες στο info@sportbenefit.eu

https://www.linkedin.com/company/sportbenefit

https://www.instagram.com/sportbenefit.eu/

https://www.facebook.com/SportBenefit.eu

https://youtu.be/Mr39WAAAH2g?feature=shared

https://youtu.be/3WofeEDSSKU?feature=shared

Δειτε Επισης

Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους