DELORBIS: Σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Η DELORBIS αποτελεί τη νεότερη κυπριακή φαρμακοβιομηχανία, η οποία ξεκίνησε το 2014 με πρωταρχικό στόχο να καθιερωθεί τόσο στην εγχωρία όσο και στη διεθνή αγορά της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Παρασκευάζει και προσφέρει αρίστης ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα, διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της πέραν των 200 εγγεγραμμένων προϊόντων, τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δύο κύριους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας:

 • Παράγει και εμπορεύεται φαρμακευτικά σκευάσματα με τη δική της εμπορική ονομασία.
 • Παράγει, συσκευάζει και αναλύει φαρμακευτικά σκευάσματα για μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες της Ευρώπης, οι οποίες μέσω του Contract Manufacturing, εμπιστεύονται την τεχνολογική και βιομηχανική αριστεία της DELORBIS.

Από την Κύπρο για όλο τον κόσμο

Η εταιρεία απασχόλει περισσότερους από 200 επαγγελματίες επιστημονικής, τεχνικής και εμπορικής κατεύθυνσης στους τομείς της παραγωγής, του ελέγχου και της διασφάλισης της ποιότητας, των ρυθμιστικών υποθέσεων και της φαρμακοεπαγρύπνησης, της προώθησης και των πωλήσεων. Σήμερα, κατέχει ηγετικό ρόλο στην Κύπρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας αλλά και των ασθενών του τόπου μας, καθώς βρίσκεται στις πρώτες επιλογές συνταγογραφούμενων σκευασμάτων, ειδικότερα σε περιβάλλον ΓεΣΥ.

Στην κυπριακή αγορά, η DELORBIS προσφέρει σκευάσματα που καλύπτουν όλες σχεδόν τις κατηγορίες φαρμάκων, ενισχύοντας τις επιλογές της ιατρικής κοινότητας αλλά και των ασθενών. Η εταιρεία πέτυχε την είσοδο και τη σταδιακή εδραίωση στην παγκόσμια αγορά, επενδύοντας συνεχώς σε νέα προϊόντα και εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση ασθενών και επαγγελματιών υγείας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η αυξημένη ζήτηση και χρήση των φαρμακευτικών σκευασμάτων της έχει δημιουργήσει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η εταιρεία να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγών και κατ’ επέκταση της οικονομίας του τόπου μας.

Συνεχείς επεκτάσεις και εκσυγχρονισμός

Η DELORBIS έχει στην ιδιοκτησία της μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων στη Λευκωσία, στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών.

Η λειτουργία των εργοστασίων της είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διεθνείς προδιαγραφές που αφορούν στην παραγωγή, στον έλεγχο, στην αποθήκευση και στη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, με πιστοποίηση European Union (EU) GMP (Good Manufacturing Practice). Το 2014 ολοκληρώθηκε η επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ραγδαίας ανάπτυξης των δραστηριοτήτων και των συνεργασιών της τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 αποτελεί ορόσημο για το μέλλον της εταιρείας, αφού ολοκληρώθηκε η δημιουργία μιας ακόμα υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων, πέντε φορές μεγαλύτερη από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Η νέα βιομηχανική μονάδα της DELORBIS αποτελεί ένα διαμάντι κορυφαίας βιομηχανικής τεχνολογίας αφιερωμένης στο υπέρτατο αγαθό, την υγειά, την ανθρώπινη ζωή.

Στόχος είναι και θα παραμένει για τα επόμενα χρόνια η ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων της εταιρείας, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη των ασθενών, των συνεργατών και των πελατών της, κάνοντας περήφανη την Κύπρο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Top brands

Το REPRAT (pantoprazole), το οποίο ενδείκνυται για γαστροπροστασία, παλινδρόμηση και καούρα καθώς και το PARCOTEN (paracetamol 500mg/codeine 10mg), που είναι παυσίπονο και συστήνεται για ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και άλλους πόνους.

Φιλοσοφία ποιότητας και εμπιστοσύνης

Στην DELORBIS προσφέρουμε αρίστης ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα για εκατομμύρια ασθενείς σε όλο το κόσμο. Και το πετυχαίνουμε αυτό:

 • Έχοντας τις ανάγκες των ασθενών και των συνεργατών μας ως προτεραιότητα.
 • Προσφέροντας ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, οικονομικά προσβάσιμη από όλους.
 • Δείχνοντας συνέπεια στις υποχρέωσες μας.
 • Βελτιώνοντας συνεχώς τους εαυτούς μας.

Οι πράξεις μας αυτές έχουν ως αποτέλεσμα:

 • Εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως να χρησιμοποιούν τα σκευάσματα της DELORBIS.
 • Να υπερέχουμε στην ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών μας.
 • Να αναγνωριστούμε ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον στον τόπο μας.

Στην DELORBIS νοιαζόμαστε!

Top 7 Brands

 1. REPRAT (Pantoprazole) - για γαστροπροστασία, παλινδρόμηση και καούρα
 2. PARCOTEN (Paracetamol 500mg/Codeine 10mg) - παυσίπονο
 3. PARCOTEN COLD & FLU
 4. TRIPAN (Tadalafil) - για στυτική δυσλειτουργία
 5. NAROX (Etoricoxib) - αντιφλεγμονώδες
 6. STATOL, STATEZOL (Rosuvastatin, Rosuvastatin/Ezetimibe) - για μείωση της χοληστερόλης
 7. VIDEL, VIDELMET (Vildagliptin, Vildagliptin/Metformin) - για τον διαβήτη τύπου 2

Διευθυντική ομάδα

Διευθύνων Σύμβουλος

Εμπορικών Δραστηριοτήτων:

Βάκης Φράγκος

Διευθύνων Σύμβουλος

Τεχνικών Δραστηριοτήτων:

Δρ Παναγιώτης Μιλτιάδου

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αθηνών 17, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, 2643, Εργάτες, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22845000

Φαξ: 22845102

E-mail: delorbis@delorbispharma.eu

Δειτε Επισης

Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Από θέση ισχύος!
Medochemie: Με διεθνείς περγαμηνές
ABOCA: Με τη δύναμη της φύσης
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ