Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

International Funds Summit & EXPO: Οι τάσεις και το μέλλον της διανομής κεφαλαίων

Η διανομή κεφαλαίων αναπτύσσεται κατά τα τελευταία χρόνια με ραγδαίο ρυθμό, διαμορφώνοντας νέες προοπτικές και ευκαιρίες για εταιρείες και επενδυτές. Καθώς οι αγορές εξελίσσονται, το τοπίο της διανομής κεφαλαίων αντικατοπτρίζει και ενσωματώνει τις εξελίξεις σε τεχνολογία, βιωσιμότητα και παγκόσμια αλληλεπίδραση. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της διανομής κεφαλαίων.

Βασική τάση είναι η άνοδος των βιώσιμων επενδύσεων. Όπως επίσης η τεχνολογική εξέλιξη, που ανοίγει νέους ορίζοντες με τις ψηφιακές πλατφόρμες και τους ρομποτικούς συμβούλους να καθοδηγούν τις επενδύσεις με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Την ίδια ώρα, η παγκοσμιοποίηση και η εκτόξευση του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργούν νέες αγορές και απαιτούν ευέλικτες στρατηγικές διαχείρισης ρίσκων.

Οι επενδυτικές τάσεις με βασικό ζήτημα το πώς ακριβώς η τεχνολογία μετασχηματίζει τη διανομή και τον ψηφιακό πελάτη θα βρεθούν στο επίκεντρο συζήτησης πάνελ κατά το 9o International Funds Summit & EXPO που διοργανώνουν CIFA και Invest Cyprus.

Με κεντρικό άξονα τις τάσεις και το μέλλον της διανομής κεφαλαίων, δημοφιλή επιχειρηματικά στελέχη, θα συνομιλήσουν για τις μετοχές, τα ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια, τις εναλλακτικές λύσεις όπως επίσης και το πώς η τεχνολογία μετασχηματίζει τη διανομή και τι ρόλο παίζει ο ψηφιακός καταναλωτής.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Thomas Tilley, Senior Economist του EFAMA, Edward Glyn, Managing Director, Head of Global Markets, Calastone, ο Κambis Kohansal Vajargah, Head of Startup-Services, Austrian Federal Economic Chamber και ο Σοφοκλής Παραπάνο. Board Advisor, Swissquote Capital Markets.

Στο πλαίσιο του πάνελ θα αναλυθούν εξάλλου, οι ανάγκες και επιθυμίες τόσο των μικροεπενδυτών όσο και των θεσμικών επενδυτών και των οικογενειακών γραφείων.

Συντονιστής του πάνελ είναι ο Πέτρος Μαυρομμάτης, Board Member, Head of Asset Management Services της KPMG, ο οποίος θα προβεί σε εισαγωγική ομιλία.

Η Κύπρος στην καρδιά των γεγονότων

Το 9ο International Funds Summit & Expo θα καλωσορίσει στο Parklane Hotel στη Λεμεσό, κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων και ειδικούς του τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο για να συζητήσουν το εξελισσόμενο ρυθμιστικό και ολοένα πιο ανταγωνιστικό τοπίο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Η Κύπρος θα είναι στην καρδιά των γεγονότων τον μέσα από το 9ο International Funds Summit & EXPO (23-24 Οκτωβρίου) και το 36ο IIFA Annual Conference (24-25 Οκτωβρίου). Η ατζέντα περιλαμβάνει την επισκόπηση των επενδυτικών φορέων και περιουσιακών στοιχείων, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και της χρηματοοικονομικής σταθερότητας καθώς επίσης και της διασυνοριακής διανομής.

Οι συζητήσεις θα εστιάσουν και στο θέμα των βιώσιμων επενδύσεων. Τα νεότερα σχετικά με την FINTECH αποτελούν, εξάλλου, μέρος των παρουσιάσεων.

Στη σκηνή θα ανέβουν πάνω από 30 ομιλητές διεθνούς κύρους, στην παρουσία 500 και πλέον συμμετεχόντων που κατακλύζει κάθε χρόνο τους χώρους του Συνεδρίου και της Έκθεσης.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε ανώτερους επαγγελματίες χρηματοοικονομικών και επενδύσεων από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις χώρες του ΣΣΚ, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Παρουσία αναμένεται να έχουν Chief Financial Officers (CFOs), Διαχειριστές κεφαλαίων, Chief Operating Officers (COOs), Νομικοί σύμβουλοι που ειδικεύονται στον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων, Asset Managers, Fund Managers, Δικηγόροι φορολογίας, Εκπρόσωποι διεθνών MME και άλλοι επαγγελματίες επενδύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus

Συντονιστής: IMH

Πλατινένιος Χορηγός: RSM Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, Athlos Capital, Bank of Cyprus, Deloitte Cyprus,ECOMMBX, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, Swissquote, Trident Trust

Αργυροί Χορηγοί: ATG Funds, B2B Insurance Brokers, cdbbank, Ebury, EFFECT, Ellinas Finance, Fortified Capital, GMM Global Money Manager, PCS SA, SYSTEMIC

Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)

Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Υποστηρικτές: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), International Capital Market Association (ICMA)

Με τη στήριξη: Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC)

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus