Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Εννέα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024

Εννέα υποτροφίες συνολικού ύψους πέραν των €50.000 απένειμε το Enavsma Foundation σε αριστούχους απόφοιτους, για συνέχιση των σπουδών τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Συμπληρώνοντας τον τέταρτο κύκλο δραστηριοποίησής του, το Enavsma Foundation αποτελεί την μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών του ομίλου Thanos Hotels & Resorts και του Round Table 7 Πάφου.

Η φετινή ήταν η πρώτη χρονιά όπου απονεμήθηκαν υποτροφίες σε παγκύπρια βάση, στο πλαίσιο εξειδικευμένου προγράμματος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους Κύπριους νέους να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο.

enavsmagreen2

Συγκεκριμένα, υποτροφίες παρέλαβαν: ο Μάριος Χαραλαμπίδης από την Πάφο, ο οποίος θα φοιτήσει στο Imperial College London για το μεταπτυχιακό του στον κλάδο Advanced Computing, η Χρυστάλλα Γεωργίου από τη Λευκωσία η οποία θα συνεχίσει τις σπουδές της στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Έμιλη Άντρεα Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, η οποία συνεχίζει στον κλάδο Biological Sciences στο University of Cambridge, η Διαμάντω Κοκκίνου από την Πάφο, η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στο Wageningen University στην Ολλανδία με μεταπτυχιακό στο Organic Agriculture, η Αλεξάνδρα Ζαχαρία από τη Λευκωσία, η οποία θα συνεχίσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Χρυσταλένη Κοσσύβα από την Πάφο, η οποία θα ακολουθήσει μεταπτυχιακό στο Precision Medicine in Clinical Practice στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Βασιλεία Γεωργίου από τη Λευκωσία, η οποία συνεχίζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο Ειδικής και Ενιαίας Εκπαίδευσης, η Γεωργία Ανδρέου από τη Λεμεσό η οποία θα φοιτήσει στην Επιστήμη των Δεδομένων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και η Μαρία Νικολάου από τη Λευκωσία, η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στις Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρο Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

enavsmagreen3

Σταθερός χορηγός και υποστηρικτής του προγράμματος υποτροφιών παραμένει η Ελληνική Τράπεζα, η οποία αγκάλιασε από την αρχή αυτή την πρωτοβουλία που διασφαλίζει τη συνέχιση της ακαδημαϊκής πορείας των νεαρών. Το πρόγραμμα υποστηρίζει και μία ομάδα εταιρειών, η οποία πίστεψε στο όραμα του Enavsma Foundation και έγινε συνοδοιπόρος σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι και απαρτίζεται από τους χορηγούς: Annabelle Hotel, Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea, S.T.C. Cyprofruits Citrus Trading Ltd και Lefkos Fish Market και τους υποστηρικτές: Αmaxulus Ltd, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Trapalides Hotel & Restaurant Supplies, G.TH. St Mountains Ltd, KLINETE, και La Vinotheque Wine Cellar.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.enavsma.com/

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus