Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Uniteam Recruitment Services αποκτά νέo λογότυπο και ιστοσελίδα

H Uniteam Recruitment Services εκσυγχρονίζει το εμπορικό της σήμα με νέο λογότυπο, ανανεωμένη ιστοσελίδα και brand image! Η κίνηση αυτή στοχεύει στην αισθητική αναζωογόνηση του brand που να συνάδει περισσότερο με την κεντρική της ταυτότητα και τη νέα της υπόσχεση «Driving your career forward!», αλλά και σε μια πιο άνετη πλοήγηση των πελατών της εταιρείας στην ιστοσελίδα.

Η Uniteam Recruitment Services ειδικεύεται στο να συνδέει τα καλύτερα ταλέντα με τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει έμπνευση, καινοτόμες λύσεις και επαγγελματική καθοδήγηση στους πελάτες της, βελτιώνοντας την απόδοση και τις προοπτικές της απασχολησιμότητάς τους.

Η πολυετής εμπειρία και η επιστημονική καταξίωση της ομάδας της Uniteam Recruitment Services, της επιτρέπει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του σήμερα και του αύριο, να κατανοεί και να αξιολογεί τις τάσεις της κυπριακής αγοράς και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από εξατομικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Uniteam Recruitment Services μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να ξεχωρίσουν ως υποψήφιοι στον χώρο εργασίας που τους ενδιαφέρει, συντάσσοντας δυνατά βιογραφικά, στήνοντας επαγγελματικά προφίλ στο LinkedIn, εκπαιδεύοντας τους υποψήφιους για συνεντεύξεις, παρέχοντας σύνδεση με πιθανούς εργοδότες και προσφέροντας εξειδικευμένη και επαγγελματική καθοδήγηση προς την πιο κατάλληλη πορεία καριέρας.

Οι πελάτες της Uniteam Recruitment Services αντιμετωπίζονται πάντοτε με σεβασμό, ακεραιότητα και εχεμύθεια. Η ενδυνάμωσή τους, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, αποτελεί ένα ιδιαίτερο και συναρπαστικό «ταξίδι» το οποίο η ομάδα της Uniteam Recruitment Services αναλαμβάνει κάθε φορά, με όρεξη και ενθουσιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Uniteam Recruitment Services: www.uniteamrecruitment.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Στην 1η θέση του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού η Ελλάδα
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio