Gnomi και Cyta φέρνουν ξανά στην Κύπρο τον... Ερμή

Τα Ermis Awards, ο πιο σημαντικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην Επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.

«Είμαστε πανευτυχείς κάθε φορά που κερδίζουμε έναν Ερμή για τη χώρα μας, σε μία διοργάνωση που αφορά μία πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά από τη δική μας», δήλωσε η Μαριάννα Ζερβίδου-Head of Strategy & Creative στη Gnomi Integrated Communications.

Πρόκειται για μία δουλειά η οποία βραβεύτηκε επίσης με χρυσό στα τελευταία Carob Awards το περασμένο Οκτώβριο-στα ανάλογα δηλαδή βραβεία δημιουργικότητας στη χώρα μας, που διοργανώνει ο ΣΔΕΚ.

Η συγκεκριμένη δουλειά αφορά το 5G της Cyta-το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη, το οποίο μέσω της μηδενικής απόκρισης, έρχεται να ενδυναμώσει την έμπνευση, τη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση της μουσικής από μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στην Κύπρο.

Πρωταγωνιστής στο video, είναι o Κώστας Κακογιάννης, ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους μουσικούς δημιουργούς της χώρας μας, ο οποίος συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση της υπαίθρου, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά ταλαντούχα παιδιά ανά την Κύπρο, να αναδείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Μαζί λοιπόν με τον στιχουργό Πάμπο Κουζάλη και τους έφηβους μαθητές τους, δημιουργούν εξ’ αποστάσεως με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του δικτύου κινητής της Cyta, το 1ο 5G τραγούδι στη χώρα μας.

Ο Μάριος Ιωάννου-Γενικός Διευθυντής της Gnomi Integrated Communications σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά μας έχει διακριθεί στην πολύ σημαντική κατηγορία Digital - Branded Entertainment & Content, η οποία έχει και τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, μιας και το περιεχόμενο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σύγχρονα εργαλεία στη φαρέτρα ενός δυνατού brand.

Και επειδή, «it takes more to tango», το ERMIS GOLD αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας ανάμεσα σε Gnomi Integrated Communications, Cyta και Dream Studio με σκηνοθέτη τον Σταύρο Παμπαλλή.

Δείτε εδώ το βραβευμένο video: https://youtu.be/jw6y1W4IRCk

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού