Πανέτοιμη η ομάδα της CUPRA για τον αγώνα της Formula E στη Σ.Α.

Αυτή τη βδομάδα διεξάγεται ο δεύτερος και τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E 2023 στη Σαουδική Αραβία. Δύο γύροι που θα διεξαχθούν στους ιστορικούς δρόμους της Diriyah με την ομάδα της ABT CUPRA να δηλώνει πανέτοιμη για τον αγώνα. Πίσω από το τιμόνι του Gen3 Formula E, θα βρίσκεται ο Nico Muller και ο αναπληρωματικός οδηγός Kelvin van der Linde, καθώς ο Robin Frijns αναρρώνει από τον τραυματισμό στο χέρι που υπέστη κατά την έναρξη της σεζόν στην Πόλη του Μεξικού.

 

Με 21 στροφές, η πίστα Diriyah μήκους 2.495 χιλιομέτρων περιστρέφεται γύρω από τα ιστορικά τείχη της πόλης που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η πραγματική δοκιμασία στην συγκεκριμένη πίστα είναι η διαχείριση ενέργειας και στρατηγικής. Και οι δύο αγώνες διεξάγονται βράδυ τη νύχτα με τα φώτα LED να φωτίζουν την πίστα όπου αναμένονται μεγάλες μάχες. Στόχος της ABT CUPRA είναι ένα δυνατό αποτέλεσμα καθώς και οι δύο οδηγοί προσπαθούν να πετύχουν τους πρώτους βαθμούς της σεζόν. Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκίνησε ήδη με τα ελευθέρα δοκιμαστικά ενώ απόψε πέφτει η  καρό σημαία του πρώτου αγώνα. Αύριο διεξάγεται ο δεύτερος γύρος της συνάντησης.

 

Ο Nico Müller ανάφερε: «Αν και δεν έχουμε πάρει βαθμούς στο Μεξικό, τα ελεύθερα δοκιμαστικά και ο αγώνας είναι πολύ σημαντικά για όλη την ομάδα. Μάθαμε πολλά και θα κάνουμε ότι μπορούμε στην Diriyah. Δύο ολόκληρες ημέρες αγώνων και δοκιμαστικών σημαίνουν πολύ χρόνο οδήγησης και περαιτέρω πολύτιμη εμπειρία.” Ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Kelvin Van de Linde, πρόσθεσε: «Προσπάθησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: σωματικά, αναλύοντας όλα τα δεδομένα και, φυσικά, στον προσομοιωτή. Θέλω να τερματίσω και να βοηθήσω την ομάδα στην ανάπτυξη του έργου μας».

Δειτε Επισης

Οι μπουτίκ KULT και ο οίκος ETRO παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους
Η Άννα Βίσση στο πρώτο Ronald McDonald House® της Κύπρου
Europa Donna Κύπρου και Λούκας Γιώρκας ενώνουν τις δυνάμεις
Epic μουσικό καλοκαίρι με 13 μοναδικές συναυλίες
Μαραθώνιος ευθύνης η κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου στα έτη 2020-2022
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου: Φέρνει την πρώτη επιστημονική συναυλία στη χώρα μας
Το Youth Makerspace γιόρτασε πέντε χρόνια λειτουργίας
Αγαπημένες μοτοσικλέτες στους δρόμους της Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό
Γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο η Lexus
Φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας για το TELETHON